{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 29 januari 2015

Haken met kinderen

Haken met kinderen


Vandaag is het de derde en laatste keer in de tweede sessie dat De Breimeisjes met kinderen op een basisschool aan de haak zijn. Vorige week liet ik ook al wat zien en de tweede keer zijn er weer mooie dingen gemaakt. Ik heb weer een collage van een aantal werkstukken:


Ik ben benieuwd wat er vandaag nog gemaakt wordt! 

Kort geleden heb ik zo'n rondbreinaald gekocht die in losse onderdelen is:Ik wil namelijk zo'n "möbius" breien en daarvoor heb ik ook al garen, een roodpaarse kleur van stonewashed. Ik ben al eens bezig geweest, maar mijn rondbreinaalden zijn te kort, je moet minstens een meter hebben. Vandaar dat ik tot aanschaf over ben gegaan. Dat was dan wel even 10 euro, voor alleen een breinaald! Maar goed, je bent Breimeisje of je bent het niet en goed gereedschap is het halve werk :-)
Op de foto zie je dat ik ook al bezig was met weer een variant op de Sonnensegel, maar dat gaat 'm niet worden: ik ga voor die möbius! 


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

6 opmerkingen:

 1. Ik brei alleen maar met de rondbreinaalden van knitpro. Ik vind ze heerlijk. Tip, als je de draad te stug vindt kun je hem even onder de hete kraan houden, dan wordt het een stuk soepeler. Mooi patroon de mobius, ben benieuwd naar het resultaat met stonewashed garen.. Wat zijn de kindjes weer crea geweest, het ziet er allemaal weer vrolijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel erg leuk om zo met kinderen bezig te zijn !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel een mooie kleur garen heb je voor de Mobius (nog nooit ban gehoord hahah) En altijd weer leuk om te zien wat de kinderen zo al inelkaar kunnen maken. groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat lijkt mij het ideale garen om je mobïus te breien. Ziet er zalig zacht uit.
  En kindjes zijn zo tof om mee te werken.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit garen gaat echt ideaal zijn voor je mobiussjaal. En de aanschaf van die breinaald ga je niet beklagen denk ik, denk ik dit ook nog zo te doen binnenkort. Altijd leuk om met kinderen te werken.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen