{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 23 januari 2015

Kaarten en de deken

Kaarten en de deken


Hier is iets dat ik graag wil laten zien, namelijk de zelfgemaakte kaarten die ik ontving voor mijn verjaardag:Linksboven is een fotokaart, gemaakt door mijn tante uit Nieuwegein, zij verkoopt ook af en toe prachtige fotokaarten op hobbymarkten bij haar in de buurt. De andere kaarten zijn met diverse technieken gemaakt, door een andere tante, door vriendinnen, ook een blogvriendin, en een moeder van vrienden. Ik kreeg nog meer kaarten, maar aangezien ik nogal van de zelfgemaakte dingen ben, waardeer ik het zeer dat mensen ook iets voor mij maken.

Nog een kaart die ik kreeg van een blogvriendin, maar dat was niet echt voor mijn verjaardag, is deze:


Joke (Jokie de Beer) had deze gemaakt voor een challenge en ik vond 'm zo leuk, vanwege het schaatstafereel. Er zijn zelfs een aantal paren echt aan het schoonrijden. Toen besloot Joke dat die kaart wel voor mij bedoeld moest zijn. Leuk, hé! Een mooie afbeeldingen en aan de zijkanten heeft ze het heel mooi geborduurd. 
Ik ga zaterdag weer schaatsen

Schaats-kaarsjes, in de schaal met waxine-lichtjes die ik van mijn zusje kreeg.


De laatste tijd ben ik met van alles bezig, maar heel veel kan ik nog niet laten zien. Heel af en toe doe ik ook nog wat aan m'n deken in V-steek. De lengte is inmiddels ruim 130 cm, dus is de deken al bijna vierkant. Ik wil graag naar de 2 meter, dus het is nog niet klaar. 't Is nog steeds leuk om te doen :-)'t Is weer vrijdag en daarom wil ik iedereen graag een heel fijn weekend wensen!


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

5 opmerkingen:

 1. Geweldig om zulke mooie zelfgemaakte kaarten te krijgen en die ouderwetse schaatstafereeltjes, ik ben er dol op!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaartjes! Ik houd er ook van om zelfgemaakte exemplaren te ontvangen, daar is zoveel liefde in gestopt ;-)
  De deken wordt super! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk die zelfgemaakte kaarten. Er is er wel ééntje die ik herken (hi, hi). Wat attent van Joke om zo een kaart te maken.
  Fijn weekend
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je het leuk vond de kaart te ontvangen, En wat een werk de deken, maar je bent over de helft., en gelukkig blijf je het leuk vinden.
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaartjes! Die van joke springt eruit natuurlijk met die schaatsers, echt typisch voor jou! Je deken is heel mooi van kleur, ze groeit stilaan en wat een geluk had je met je prijs, zomaar effe 10 bolletjes naar keuze, je kan al plannen maken.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen