{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 30 januari 2015

Plannen, ideeën

Plannen, ideeën

Vandaag ga ik naar Trendywol, om garen te kiezen. Ik heb immers 10 bollen gewonnen! Ik heb besloten om er een deken van te maken en heb de patronen van de Zeeuwse meebrei-deken besteld!  Ik heb me al aangesloten bij de facebookgroep en volg ook de bijbehorende blog. Het is een enthousiaste groep en ik krijg er steeds meer zin in! Ik heb inmiddels de eerste patronen ook binnen en heb in die facebookgroep gevraagd hoeveel garen ik nodig heb. Ik neem dus direct wat meer mee, met 15 bollen moet het kunnen.

Nu liggen er hier nog wel wat andere werkjes in huis. Die spreuk van "Creatieve mensen hebben geen rommel. Creatieve mensen hebben overal ideeën liggen" is zeker op mij van toepassing :-) Die tekst kwam ik ook al tegen op een van de waxinelichtjes van het leuke cadeau dat ik van mijn zusje kreeg.

Momenteel ziet het er zo uit voor en naast mijn favoriete handwerkstoel:een stapeltje met van alles op het hoekje van de tafel en de deken en nog wat dingen naast de stoel.Rond deze tijd zijn er allemaal verjaardagen in mijn familie, waarvoor ik al de nodige cadeautjes gemaakt heb. Ik kan bijna weer wat laten zien! Die werkjes heb ik dus even goed weggestopt voor deze foto's :-)

In dit weekend geen schaatsen voor mij, wel twee verjaardagen.

En nog iets leuks dat ik wil laten zien, zoon leest de Donald Duck en gisteren kwam de nieuwste binnen en deze keer is het een gebreid weekblad! Dat is voor mij een bewaar-exemplaar!Ik wens jullie allemaal een fijn weekend!


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

6 opmerkingen:

 1. Super leuk he de Donald duck. Je kan het echt als telpatroon gebruiken! Ik ga deze ook zeker bewaren! Leuk dat je mee gaat doen met de deken! Ik haak weer met een deken en vond dat wel even genoeg. Maar het was moeilijk om de verleiding te weerstaan..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wilde eerst ook niet nog een deken maken, al vond ik deze mee-brei-deken direct erg leuk. Maar nu ik 10 bollen won, wist ik het zeker, ik ga ervoor :-)

   Verwijderen
 2. O wat zalig dat je de gewonnen wol mag gaan kiezen. Het lijkt mij leuk om er een deken van te maken.
  Die Donald Duck ziet er anders ook wel tof uit.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk die Danald Duck!!! En het valt nog meer met jouw creatieve "rommel"ideetjes om je heen,,, Ik heb een kamertje vol met die rommel om me heen hahah
  groejtes joke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik laat hier alleen zien wat er in de huiskamer is, hé, ik heb boven ook nog een tamelijk volle kamer met allerlei handwerkspullen....

   Verwijderen
 4. Tof dat je je wolletjes zelf mag kiezen en dat je meedoet met de zeeuwse deken, welkom bij de club! Ik ben nog maar aan blok 2, maar ja, er is geen haast bij. Ja, de plaats waar ik altijd zit durf ik zelfs niet op foto te zetten, om van mijn kamer nog te zwijgen. Die Donald Duck zag ik bij jeanet ook al passeren, leuk!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen