{ 'anonymize_ip': true }

maandag 3 maart 2014

Na de vakantie

Na de vakantie


Vandaag is de voorjaarsvakantie in Friesland afgelopen. Zoon is weer naar school. Het was een heerlijke week, lekker zonder al te veel verplichtingen. Uiteraard is er gehandwerkt door mij. Zo zat ik tijdens de autorit naar Groningen en terug te breien aan de kousen van mijn vader. 

Ook heb ik zelf eindelijk een nieuwe tassenhanger. Dit is wat er aan hing:


Met name het bloemetje was nu wel eens aan vervanging toe. En toevallig is er hier in huis iemand die allemaal kleurige mini-gelukspoppetjes maakt. Waarom er dan nog steeds niet zoiets aan mijn tas hangt? 
Kort geleden had ik een ingeving hoe ik schuine banen kon haken, ik gebruikte dat ook al voor het Fryske earlybirdje. Het eerste wat ik ermee haakte was dit poppetje:


Dat gaf ik aan mijn moeder. En nu vond ik het tijd om voor mezelf ook zo'n "Frysk wyfke" te haken. Dat viel wat anders uit, ik haakte de strepen de andere kant uit en de pompebledsjes wilden op de een of andere manier lang zo leuk niet lukken. 


Ik vind haar toch wel leuk, zo met die rode knot op haar hoofd en samen met een extra pompeblêd hangt ze gezellig aan mijn tas:


Er was nog veel meer, ik haakte ook hele leuke dingen voor de handwerkavond van vanavond, bij Katrein Kunst, maar daarover later meer. Het is heel leuk, vind ik zelf!

Het is nu maart en ik heb nu een maand lang advertenties op mijn blog. Ik weet niet of jullie er veel last van hebben. Ik wil dit een tijdje uit proberen en had beloofd om jullie op de hoogte te houden. In februari heb ik € 8,73 verdiend. Dat krijg ik nog niet, want er is een bodembedrag, en zover ben ik nog lang niet. Geen punt, ik zit nog in de "testfase"! Ik hoef er zelf verder eigenlijk niks voor te doen en ga dus lekker haken en/of breien!


Liefs van De Breimeisjes!

11 opmerkingen:

 1. Voorzie je half Nederland van je gelukspoppetjes en heb je er zelf nog geen !!!
  Hoge tijd was het dus om voor jezelf eentje te maken. Weer een pracht exemplaar !
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is weer een dotje! Je loopt lekker binnen met je advertenties. Je merkt er niet zoveel van hoor als je jouw blog bezoekt. Het is zeker niet storend, dus ik zou er mee doorgaan als ik jou was...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt weer een leuk popje ervan gemaakt, tof met die knot op haar hoofd! En je hebt een nieuwe tashanger! Last van de advertenties heb ik niet zo, zie het op meerdere blogs, zou dit ook misschien overwegen....
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk gelukspoppetje, beiden trouwens :-)
  Ik heb ook reclame op mijn blog, dus ik stoor me er zeker niet aan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb er geen last van hoor, de reclame. En kan me eigenlijk niet voorstellen dat iemand dat wel heeft. Wanneer verdien je iets, als iemand erop klikt? Dan zal ik dat eens doen, haha! En het hoeft ook niet hard te gaan, alles is meegenomen toch?
  Groetjes Monique (ik ga nu even klikken, de kwast staat er nu en daar bestel ik weleens wat)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O, heb je een reactie geplaatst, staat er weer wat anders haha! Voortaan eerst even klikken.
  Nou ja, Beekse Bergen kom ik ook weleens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O, heb ik ook reclame daarvoor? Ik mág er zelf niet opklikken. Wel bij een ander natuurlijk!

   Verwijderen
 7. ik zie zelfs helemaal geen reklame ahhaha
  en..oww dat tikt lekker aan zeg..
  ik klik op emails.. maar dat gaat lang niet zo snel als dit!
  ik ga ook eens kijken hoe ik dit op mijn blog voor elkaar krijg!
  ik vind je friese tashangertje erg leuk hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Al woon ik niet meer in Friesland, het bloed blijft wel Fries en vind dat wyfke dan ok is skitterend moai!

  BeantwoordenVerwijderen