{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 18 maart 2014

Dinsdag - poppendag, de pop voor Elina, garen op... Wat nu?

Dinsdag - poppendag, de pop voor Elina, garen op... Wat nu?


Zo, dat is een lange titel! Maar zo is het dus wel.


Steeds dacht ik net genoeg te hebben, maar hier begon ik toch wel ernstig te twijfelen....En na toer 32 van het hoofd is het dus op.... 
Het komt gelukkig goed, want ik ben even naar Katrein Kunst gefietst om daar in de mandjes te kijken die we altijd op tafel hebben staan bij de handwerkavonden. Gelukkig, er zat nog een bolletje van deze serie in! Ik kan dus verder met het hoofd. Dit keer geen gaten, want ik ga de ogen mazen, Elina vindt namelijk de ogen van Pippi mooier dan die van Alies

De trui is klaar, alle draadjes zijn weggewerkt en de naden onder de oksels zitten dicht.


Ik ben benieuwd of er poppennieuws is bij

- Akke,
- Aukje,
- Hannie,
- Joke,
- Rita en 

Liefs van De Breimeisjes!

12 opmerkingen:

 1. Pffff, Dat is inderdaad wel heel spannend met het garen geweest!
  Dan heb je echt geluk gehad. En wat een leuk truitje is dat geworden.
  je nichtje weet wel wat ze wil, leuk is dat hé?

  BeantwoordenVerwijderen

 2. wat een geluk dat je nog een bolletje hebt kunnen vinden zeg!!
  Maar meid wat is die trui prachtigl
  Groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is voor een haak/breister een horrorverhaal. Gelukkig dit keer met een goede afloop. Ik ben echt benieuwd hoe ze gaat worden.. Het truitje is in ieder geval schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooo gelukkig heb je nog wol gevonden. Was al aan het denken, als het catania is, kan ik haar misschien verder helpen. Gelukkig voor jou is het niet nodig om extra hulplijnen in te roepen.
  Wat is dat truitje een prachtstuk.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat liep dus gelukkig goed af. Ik ben zo benieuwd hoe ze er verder uit komt te zien!
  De trui is in ieder geval prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, hoe spannend, gelukkig heb je nog wol gevonden bij Katrein. Je truitje is superleuk zo met dat inbreiwerk, heel speciaal. Ook ik ga voortaan de ogen mazen denk ik, vind ik mooier en makkelijker. Ik heb nog iemand vergeten zie ik, Aukje staat niet bij mijn lijstje.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een gelukje zeg dat er nog wat van het garen over was dat is een nachtmerrie voor elke breister, het truitje is al heel erg leuk en de pop zal ook wel een plaatje worden met gemaasde oogjes ;o)
  groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 8. aaah wat vreselijk, en dat als je bijna klaar bent!! gelukkig is het opgelost. Elina zal vast wel popelen van ongeduld tot haar mooie pop klaar is. Leuk hoor die trui!

  groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze week vroeg Elina zich al luid op af wanneer ze de pop zou krijgen!! Wij hadden deze week al een voorproefje op deze blog via mijn telefoon. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik denk dat ik haar een prachtige naam geef. De trui is vet mooi en schattig!!! Gelukkig vond je nog wol bij: Katrein Kunst!!!

  Groetjes Elina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Antwoord voor Sietske-An en Elina: als de pop klaar is, dan krijg je 'm natuurlijk, dan maken we gelijk een afspraak! Ik was deze week heel erg druk met opruimen en van alles hier in huis, en dan schiet het niet zo hard op met de pop. Ik hoop dat ik in het weekend wat vorderingen maak!

   Verwijderen