{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 13 maart 2014

De handwerkavond bij Katrein

De handwerkavond bij Katrein


Vorige week maandag was er weer een handwerkavond bij Katrein. 
Deze keer hadden we patroonbeschrijvingen mee van het vogelhuisje, dat ik vorige week al liet zien. Het was een gezellige avond en Hedy, Lydia en ikzelf gingen inderdaad met het vogelhuisje aan de haak:


Bernarda is gestart met een gehaakte shopper, met dit patroon als basis, maar mét veel eigen inbreng. De bodem wordt nu van Zpagetti gehaakt:


Nog een Zpagetti-project: Jolanda begon aan een mand:


Het is geweldig materiaal, wat heb je snel resultaat! Als basis diende het patroon voor de gehaakte broodmand en je kunt veel naar eigen inzicht aanpassen.

En Piety haakte verder aan haar krans, kijk eens wat een mooie kleuren!


Wij van De Breimeisjes hebben weer genoten en verheugen ons op de volgende handwerkavond, die is op 31 maart, weer in de huiskamer van Katrein Kunst

Liefs van De Breimeisjes!


5 opmerkingen:

 1. Zo leuk hè, om samen te handwerken! Ik mag vanavond weer naar onze maandelijkse avond haken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier in de buurt hebben wij dit niet. Ja je kan in de dag breicursus volgen, maar daar zitten meer gepensioneerden dan wat anders. Ben toch een klein beetje jaloers op zoveel gezelligheid...
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je zou zelf iets op kunnen starten misschien, Daniëlle? Gelukkig hebben we het bloggen: ook een hele grote handwerkclub! :-)

   Verwijderen
 3. Mooie werkjes, die vogelhuisjes zijn echt leuk, maar ook de andere werkjes zullen wel de moeite zijn als ze klaar zijn. Zelf ben ik niet zo'n fan van het zpagettigaren, maar de resultaten zijn wel mooi en stevig. Gezellig daar bij jullie!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen