{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 7 augustus 2013

Souvenirs

Souvenirs


Afgelopen vrijdag vertelde ik in mijn blog al wat van onze vakantie. Vandaag laat ik zien wat ik meenam. Want mijn vakantie-aankopen hebben zeker met de blog te maken!
Ik heb diverse leuke winkeltjes gespot van creatieve mensen en heb ook mooie dingen gezien, maar oei, oei, oei, wat een prijzen.... En voor een deel snap ik dat zelf natuurlijk heel goed: ik weet hoeveel uren werk in bepaalde zaken zitten.

Ik heb dus dingen gekocht die ik zelf ga gebruiken. Op een markt vond ik dit:


5000 meter rood naaigaren! Voor € 3,50. Best leuk, want ik heb afgelopen winter zo'n klein gangbaar klosje "op" gehaakt (kijk hier) en dat garen kostte al een euro, volgens mij 500 meter. Goede koop, leek mij! Maar daarover straks meer.

Bij de Lidl in Vannes vond ik voor 1 euro in de afprijsbak deze breihulpjes:


Leuk, best handige dingen! Ik heb nu wel drie van die sjablonen om de maat van je breinaalden te meten. Misschien nog eens leuk voor een give-away?
(Je kunt nog meedoen aan mijn nu nog lopende give-away! Kijk hier!)

Inmiddels zijn we dus al weer ruim een week thuis en wat vond ik hier in Sneek bij de Lidl?


"Slechts" 2500 meter, maar ook slechts 1 euro! Dat is echt een koopje! Dus heb ik nu groen erbij gekocht. Ook wel leuk voor de kerst, toch? Echtgenoot (dat is de deeltijdschrijver!) moest wel even zuchten toen ik daar over begon.... 

Liefs van De Breimeisjes!

4 opmerkingen:

 1. Oei, oei Akkelien, dat zuchten van de man dat ken ik... Maar ja voor die prijs kan je dat niet laten liggen. Als je het nodig hebt, vind je het niet of is het te duur. Groot gelijk dat je het nu koopt. ;-)
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja Akkelien, dat zuchten van die mannen kennen we allemaal wel, maar voor zo'n prijsje kan je die dingen echt niet laten liggen, doe ik ook niet. En je hebt al plannen om er wat mee te doen, dus...
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handige dingen heb je meegenomen en voor zo'n bedragje kun je ze ook niet laten liggen...

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijne spullen meid! Ennuh, lekker laten zuchten die mannen =)

  BeantwoordenVerwijderen