{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 27 augustus 2013

Een beertje voor Jokie

Een beertje voor Jokie


Een tijdje gelezen las ik op de blog van Jokie de Beer dat ze een berenfeestje organiseerde vanwege een heel bijzondere verjaardag. Nu is deze Jokie een van m'n eerste volgers. En vooral als je net begint met een blog is het heel spannend of mensen je wel vinden en of ze het leuk vinden. Jokie liet, met nog een aantal zeer trouwe personen, vaak een reactie achter en reactie nummer 250 was ook van haar. En, dat is vast bekend inmiddels, ik ben van de getallen. Ik bedacht toen dat ik haar iets wilde sturen, maar op de een of andere manier kreeg ik toen niet contact. Nu las ik deze oproep van haar en wist: "Dit is mijn kans!"

En ik had al eens deze smiley bedacht:

Patroon vind je hier
Daar maakte ik al eens een kikkervariantje op:


En nu is er dus een beertje ontstaan!

Achterkant

Neusje erop en oogjes + mond
Voor het beertje haakte ik twee basisvormen en die haakte ik aan elkaar. Zo kan het als tassen- of sleutelhanger gebruikt worden! En vanwege het feestelijke gegeven deed ik er een bloemetje bij, geheel in stijl van de blog van Jokie:


Het is inmiddels gearriveerd, daar kreeg ik bericht van én het staat op de blog van Jokie!
Wat heeft ze zo al lekker lang voorpret van haar feestje! Het wordt vast en zeker een topverjaardag!

En dan nog even iets heel anders! Voor de zomer was dinsdag op een aantal blogs Arne & Carlos-dag. Zou dat nu weer beginnen? Ik heb zelf niks gedaan op dit gebied, behalve het doorbladeren van het laatste boek en wat is dat prachtig! En... er komt weer een boek!
"Noors breien". Ik ben heel benieuwd! 


Liefs van De Breimeisjes!

7 opmerkingen:

 1. Ik had je beertje al gezien bij Jokie. Wat leuk dat je dat voor haar hebt ontworpen. Ik moet dringend voor haar iets beginnen te maken.
  Ja en dinsdag A&C dag??? Ik heb nog een wolmuis op de pennen staan, maar ze vordert niet... We zullen er terug stilletjes moeten in komen denk ik. Laat maar weten wanneer het terug kriebelt.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Arne en Carlos dag?? nooit van gehoord. Maar leuk op de blog kom je telkens nieuwe kreten tegen.
  Betekent dat dat ik weer een pop op de pennen moet gaan zetten ??
  En je beertje is een schatje !!!!
  groetjes jokie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Jokie, Wieke van Keulen had op dinsdag zo'n vaste Arne & Carlos-dag en later werd dat een dag waarop ze divers werk van anderen liet zien, maar toch ook vaak de poppen of bloemetjesprojecten. Een aantal andere blogs, o.a. de poppenblog van Daniëlle en de blog van HobbyRita plaatsten dan op dinsdag ook hun vorderingen, gezellig met linkjes naar elkaar. Het begint vast binnenkort weer!

   Verwijderen
 3. Ja, misschien kunnen we daar weer mee starten, dat is meteen ook een motivatie om te blijven doorbreien :) Khad het nog niet opgemerkt :(
  Je beertje is ongelooflijk goed gelukt! Ze zal blij zijn, was ik alvast met mijn smiley toen, hij hangt nog steeds aan mijn tas om elke week naar het clubje te gaan!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het wordt saai mijn reacties, maar ik vind het alweer heel leuk! Ga ff op zoek naar een preview van het nieuwe boek. Thks voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hihi, had hem al gezien bij haar. Zo schattig! xzxx

  BeantwoordenVerwijderen