{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 22 augustus 2013

En hoe is het met ....

En hoe is het met....


De sokken..... Hier, op 20 juni dus...., vertelde ik dat ik sokken ging breien in opdracht. En zijn ze nu al eens klaar? Nee dus. Op de een of andere manier kon ik er niet toe komen om in de afgelopen weken sokken te breien. Ik denk dat de zomerse temperaturen daar zeker mee te maken hebben gehad. Ik heb zelf ook nauwelijks sokken gedragen. Hoeveel kleding ik mee had op vakantie en wat gewoon niet gebruikt is! Niet normaal! Alle sokken, lange broeken, vesten, alles met lange mouwen en lange pijpen was totaal overbodig! 

Maar goed, die sokken, die moeten dus nog wel af. Ik was begonnen met het hele kleurige garen, maar twijfel nog steeds erg over de grootte (kijk ook hier). Ik denk dat ik opnieuw ga beginnen en heb nu eerst het andere garen gepakt. Afgelopen weekend ben ik begonnen.

Het begin

Dankzij Rita en Betsy heb ik allemaal tips en motivatie, dus het moet goed komen!
Dikker garen, dikkere breipennen en dus minder steken. Dat scheelt ook.


Liefs van De Breimeisjes!

5 opmerkingen:

 1. Ik kom ook niet aan breien toe. Er staat een wolmuis op de pennen, maar dat is het dan ook. Ik zit veel meer achter de naaimachine. Ach de koudere dagen komen stilletjes dichter bij en dan zal het breien ook veel meer vlotten.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil ook weer sokken gaan breien maar wacht ook tot het weer het toe laat... En voorlopig blijft het nog steeds zomeren.

  lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dat is dan eigenlijk ook wel weer zalig, hé, dat het nog steeds zomers is! Het enige is dat die sokken van mij voor iemand anders zijn.... Het moet dus wel echt een keer af. Hoewel ik denk dat ze voor deze tijd van het jaar ook echt nog veel te warm zullen zijn ;-)!

   Verwijderen
 3. Het begin is er. Het gaat echt wel goed komen met die sokken! Als je eenmaal een paar hebt gebreid, krijg je vast de smaak te pakken :)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het begin is er en ziet er toch goed uit Akkelien, waar twijfel je toch over? Je kan ze nu toch al eens aanpassen, zelfs op de pennen (deed ik in het begin ook). Je hebt ook 2 hulplijnen ter beschikking, dus komt het zeker goed!
  En dan heb je de smaak te pakken, je zal zien!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen