{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 16 augustus 2013

Huisje/hoesje

Huisje/hoesje


Een tijd geleden zag ik op de blog van Jacq een heel leuk ideetje, ze maakte een hoesje voor een sleutel in de vorm van een huisje, voor iemand die verhuisde. Echt een topidee en nu kon ik er eindelijk wat mee doen: een tante van mij is namelijk verhuisd! Dus ging ik voor haar aan de haak en dit is het resultaat:
Ik moest dus nog borduren ook! 
Eigenlijk had ik er nog iets anders van willen maken, maar dat lukte nog even niet. Misschien wordt dat nog wel eens wat. Omdat m'n tante nu in een appartement woont, heb ik er een klein appartementengebouwtje van gemaakt. En even voor de duidelijkheid: dat witte bovenop stelt een wolkje voor.

Klik hier voor mijn inspiratie: het patroon van Jacq.

Nog even aandacht voor mijn give-away: die loopt nog iets meer dan een week! Je kunt dus nog meedoen. Het "feestje" was ter ere van 50 volgers en inmiddels zie ik dat ik al op 70 zit! Allemaal heel hartelijk welkom! Mochten het er op maandag 26 augustus, de dag van de uitslag, 75 zijn, dan zorg ik voor een extra verrassingspakketje! Als je je al aangemeld hebt voor pakketje 1 of pakketje 2 hoef je niks extra's te doen. Doe je nog niet mee, kijk dan hier voor de overige details en laat daar een reactie achter!

Iedereen vast een heel fijn weekend gewenst!

Liefs van De Breimeisjes!

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuk huisje! Ik dacht dat het een verwarmings wolkje was. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is het natuurlijk ook, een wolkje uit de schoorsteen ;-)

   Verwijderen
 2. Wat een orgineel kado ;-)

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel origineel, je tante zal in de wolken zijn :) en haar sleutels niet meer verliezen! Echt leuk, maar bij jacq staan er nog meer leuke ideetjes!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen