{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 28 augustus 2013

Onze schutting

Onze schutting


De vakantie is voorbij en we hebben de eerste workshop al weer achter de rug! Tijdens de vakantie was ik al druk met ideetjes. Ik wilde wel graag nog wat zomerse ideeën om het zomergevoel nog lang vast te houden. Tijdens onze vakantie waren wij in Bretagne, aan de kant van de golf van Morbihan. Een aantal keren zijn we naar de kust geweest. Prachtig, de kust, de stranden, de zee! Daar ben ik dol op! Het was voor ons de eerste keer dat we hier waren, maar we komen wel vaker aan de kust in Frankrijk, vooral vaak in Pas de Calais. En ik vind het heerlijk om dan op het strand te lopen. Ik zoek altijd naar een haaientand. Dat lijkt me geweldig om te vinden! Ik vind echter altijd andere dingen! En zo komt het dat onze schutting er zo uit ziet:
Inmiddels heb ik er ook wat visjes aan toegevoegd, deze gehaakte bijvoorbeeld.


En er begint weer een soort van verzameling te ontstaan... 


Van links naar rechts: een originele vis uit de serie Barslet (kijk ook hier), verschillende rieten visjes van de Action, een windvaanvis, een houten visje van een rommelmarkt (die hangt wat overdwars in een zwart net gewikkeld, het net komt van het strand) en dan die grote grijze "steenvis", gemaakt door zoon bij Bevo op school. 

Al bij al hebben wij zo mooi een stukje van onze geliefde zee gewoon thuis op de schutting! Heel goed om het vakantiegevoel wat langer vast te houden! 
Morgen laat ik wat zien van wat we deden bij de workshop.


Liefs van De Breimeisjes!

5 opmerkingen:

 1. Dat ziet er leuk uit! Een stukje vakantie in eigen tuin, wat wil je nog meer! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dat vakantie gevoel, dat houden we toch nog graag even vast hé. Dat heb je mooi gedaan, met dat net en die vissen. Hier liggen de schelpjes ook nog op de bijzettafel, samen met de boot van de rommelmarkt...
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk,zo heb je altijd een beetje 'vakantie'!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Zo kun je je verzamelde schatten van vakantie een mooie bestemming geven, ziet er hartstikke leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij kan nog een hele tijd genieten zo van je vakantie! Heel leuk daar aan je schutting!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen