{ 'anonymize_ip': true }

maandag 6 mei 2013

Nog niet helemaal terug

Nog niet helemaal terug


Er is al een week blogvakantie voorbij en hoewel we hier in het hoge noorden helaas niet twee weken meivakantie hebben, ben ik deze week nog niet helemaal terug. Zoon moet tot zijn spijt een paar dagen naar school, echtgenoot heeft wel de hele week vrij en gaat klussen. En ik? Ik ga vanavond weer met Lydia naar Katrein Kunst, voor onze handwerkavond! Daar hebben we zin in! 



Hier en daar heb ik al weer wat blogjes gelezen. Ik was zowaar een hele week verstoken van internet! Toch heb ik nu mijn best gedaan om weer bij te raken met alle verhalen die ik zoal volg, als volger of als regelmatige gast. Ik zag o.a. dat Marloes de door haar gewonnen give away had omgezet in een eigengehaakte koning Willem-Alexander en koningin Máxima, kijk maar even mee op haar blog.

Binnenkort weer meer op deze blog. Vanavond vast een nieuwe blog van het Nifelwyfke!

Liefs van De Breimeisjes!


4 opmerkingen:

 1. Doe nog maar rustigaan Akkelien, niets hoeft toch in blogland! Geniet vanavond van je handwerkavond straks en maak wat mooie dingen :)
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Akkelien, blij dat je terug bent. Geniet deze avond van je handwerkavond bij Katrien.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Akkelien,
  Het weer valt ons helemaal niet tegen, we hebben al in een korte broek gezeten. Morgen gaan we naar Sneek.....dus als je iemand spot in een gehaakt rokje ( met Arne en Carlos bloemen) dan ben ik dat. Hele fijne vakantie verder......

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi! Via het blog van Jaqueline (die nu ook in Sneek is!) kom ik hier terecht... leuk, ik blijf gezellig plakken!

  BeantwoordenVerwijderen