{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 26 april 2013

Feestelijkheden

Feestelijkheden


Het zijn allemaal feestelijkheden, uiteraard met de hele bijzondere 30 april zo dichtbij, en ook met een flink aantal verjaardagen in onze kringen. Ik liet het bloemenslingertje al zien dat ik maakte voor Merel. Op diezelfde dag was ook de buurman jarig en het was een bijzondere verjaardag, qua leeftijd (ik blijf discreet, ik zal het niet vermelden) en voor hem maakte ik een feestvarkentje: 

Deze keer wel met een taartje, zoals in het boekje van Annemarie Arts staat. Nu ik bij Katrein Kunst op de freubelavond geleerd heb dat je een met behulp van een vork heel snel een pomponnetje maakt, vind ik het wel leuk om die techniek toe te passen bij zo'n poppetje. Een heel klein pomponnetje maak je op een gebaksvorkje ☺!


En ik haakte nog een aantal kroontjes naar het patroon van De Haakbrigade, met de 
extra tip, het speldje direct meehaken.


Ik zag net op de blog van Marloes dat zij ook met kroontjes bezig is én met de gelukspoppetjes! Zij won mijn give-away.

Hier is nog iets leuks, ik zag het eergisteren in het jeugdjournaal: creatief met de troonswisseling. Vooral die laatste school, daar wordt dit Breimeisje helemaal warm van!

Wat me ook een feestelijk gevoel geeft, is dat het bijna vakantie is! Heerlijk, een periode niet vroeg op, zorgen dat iedereen op tijd de deur uitgaat etc. Ik neem dan ook even blogvakantie!

Ik wens iedereen een heel fijn weekend! En ook een prachtige Koninginnedag/Kroningsdag! En een hele fijne vakantie!

Liefs van De Breimeisjes!

4 opmerkingen:

 1. Op dat feest varken ben ik toch wel een beetje jaloers....zo mooi.
  Ja 30 april komt nu heel dicht bij hé. Heel Nederland is in de ban van. Maar hier in België toch ook een beetje hoor. Wij gaan de kroning ook live uitzenden. Het blijft ook zo speciaal. Zeker omdat koningin Beatrix nog leeft.
  Geniet van je vakantie en lekker uitslapen.
  Ik zal u wel een beetje missen...
  Grtjs en fijn weekend
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk varkentje, en de kroontjes vliegen over het web.
  Groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n lief schattig feestvarkentje Akkelien! Je buurman is verwend :) Ook een goede tip voor een klein pomponnetje, ik maakte er al op een gewone vork. En dat idee om meteen een speldje mee in te haken is ook wel heel goed gezien!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh dat varkentje is echt leukkkkkk. Fijne vakantie!!!!

  groetjes,dinah

  BeantwoordenVerwijderen