{ 'anonymize_ip': true }

maandag 8 april 2013

V.A.W.

V.A.W.

In blogland heb je allemaal afkortingen die ik eerder nog niet kende. Kennen jullie deze: v.a.w.? Dat is een afkorting die misschien wel bij onze thuistaal hoort. Het staat voor "van alles wat". Maandag was zo'n beetje "raam-dag", maar ik ben nu stelen aan het breien voor de zonnebloemen van vorige week en om de blog daar nu mee te vullen....


(Ik brei met drie steken en schuif de steken dan steeds door, zodat ik alleen recht hoef te breien. Je krijgt een beetje het effect van kurkje breien.)

We zijn bezig geweest met strijkkralen! Dat kwam door die gezellig freubelavond, zie deze blog.

In samenwerking met Katrein Kunst ben ik bezig met deze kleurtjes, daarover binnenkort meer.

En verder wordt er nog gehaakt én gebreid aan diverse projecten, waaronder iets in neonkleuren, een breiwerk dat heel wild lijkt te worden. Oei, het zit wel enigszins in de knoop nu....

Vanavond weer een handwerkavond in de huiskamer van Katrein. Daar hebben we zin in! En daarover volgt zeker nog een blog deze week!

Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

4 opmerkingen:

 1. Dat kurkje breien moet je toch eens verklaren Akkelien, is dat hetzelfde als een i-cord breien? Dat wordt ook gebruikt voor steeltjes maar is toch niet dezelfde methode. Deze begrijp ik niet echt goed :) Vele projecten alweer, da's leuk! De kleurtjes van Katrijn zien er goed uit.
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een i-cord breien, daar heb ik nu nog nooit van gehoord!
   Ik zal er eens over googlen, dan kom ik er nog op terug, Rita!

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat je met van alles en nog wat bezig bent. Ja en net als Rita ken ik die steek niet van het breien, maar dan leren we weer iets bij hé.
  We wachten met spanning de resultaten af...
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahaah druk druk druk.. alles is ook zooo leuk en dat vraagt om nagemaakt te worden he?

  BeantwoordenVerwijderen