{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 24 april 2013

V.A.W. (2)

V.A.W. (2)


Het is bijna meivakantie en dan neem ik weer even blogvakantie. Tot die tijd ben ik nog even van alles aan het doen en vandaag laat ik daarvan het een en ander zien.
Ik had al laten zien dat ik Willem-Alexander en Máxima had gemaakt en dat ze o.a. in de etalage hingen bij Katrein Kunst

Tot mijn verrassing zijn beide paartjes verkocht en kreeg ik zowaar een bestelling van nog twee paar! Uiteraard ging ik onmiddellijk aan de haak:


Mijn zoon neemt ook blogvakantie (kijk hier voor zijn blog) en vroeg of ik voor Karlie dan even een pet kon maken. Nou, dat kon ik wel en ik heb direct ook maar een rugzak gemaakt. 


De workshop van 6 mei is zo goed als helemaal voorbereid, maar daarover later meer (informatie of aanmelden bij Katrein Kunst, er zijn nog een paar plekjes open).

Verder zijn er nog wat verjaardagen in deze dagen waarvoor ik iets maak en ook dat kan ik nog niet allemaal laten zien. Wel dit kleine bloemenslingertje dat ik haakte voor nicht Merel. Ze is vandaag jarig en ze heeft het al in huis.


Deze week heb ik ook mijn gordijn afgeleverd, maar dat is voor morgen!

Liefs van De Breimeisjes!

3 opmerkingen:

 1. Wat ziet dat er toch allemaal leuk uit, en wat leuk dat je koningspaartje zo goed loopt
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een eer dat je koningspaar zo goed verkoopt. Dan krult je neus toch wel even. En hup al een volgend paar gemaakt! leuk!
  Je bent nog druk in de weer voor je aan je vakantie begint. Ben benieuwd voor morgen.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Karlie is een echte knapperd nu met zijn pet en rugzak, een echte stoere bink!
  En wat goed dat je koningspaar zo in de smaak valt, dat is toch wel echt een compliment voor jouw creativiteit :)
  Je weet weer wat te doen!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen