{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 19 april 2013

Feestslingers

Feestslingers


Zoals ik al liet weten vieren mijn schoonouders deze week hun 55-jarige huwelijksfeest. Met zoon had ik een slinger gemaakt van strijkkralen (zie deze blog).
Onze volgende workshop, 6 mei a.s., heeft ook een feestelijk thema en bovendien ben ik bezig met het samenstellen van een nieuw haakpakketje voor in de winkel van Katrein Kunst (Je kunt je overigens nog opgeven voor de workshop, er zijn nog een paar plekjes vrij! Hier is de link naar de contactpagina van Katrein Kunst). Ik ben momenteel "zoet" met allemaal slingertjes. Ik wil natuurlijk nog niet alles vrijgeven, want dan is er bij de workshop niks meer om te laten zien, maar het patroon voor de hartjes die ik gebruikt heb voor het volgende mini-slingertje hebben we al eens gehaakt tijdens een workshop: 


Het is het "piepkleine hartje" van blijmetdraadjes.nl.
(Meer inspiratie van De Breimeisjes voor slingers: hier en hier)

Ik wil ook graag even laten zien met welke kleurtjes ik aan het haken voor bij de cadeaus voor mijn schoonouders: 


Maandag zal ik het resultaat laten zien. Op het moment dat ik dit schrijf (donderdagmiddag), is het nog niet af. 

Nog een week en dan neem ik weer even "blogvakantie"!

Iedereen vast een heel fijn weekend gewenst!

Liefs van De Breimeisjes!

2 opmerkingen:

 1. Ja die slingers die hebben succes. Maar ze zijn dan ook zo vrolijk. Een mens wordt er blij van. Ben benieuwd wat je met je vrolijke kleurtjes aan het maken bent voor de schoonouders. 't Zal wachten zijn tot maandag vrees ik.
  Nog een heel fijn weekend.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke slinger met die kleurtjes, en inderdaad, op de blog "blij met draadjes" heb ik ook al verschillende patronen gevonden en uitgeprobeerd, heel interessant :)
  Benieuwd wat je met die andere wolletjes zal maken.
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen