{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 31 mei 2013

Present

Present

Ik ken dit citaat uit een Kungfu Panda-film, maar het heeft vast een andere oorsprong: "Yesterday is history, tomorrow a mysterie, today is a gift, thats why it's called the present".
Mooi en waar, vind ik. Gisteren is geschiedenis, morgen een mysterie en vandaag? Vandaag is een cadeautje!
Ik was deze week met een vriendin naar een openluchtspektakel in Sneek, "Drie gebroeders". Hier is een link naar meer informatie. Het voelde echt als een cadeau om daarbij te zijn! Maandagavond vroeg m'n vriendin of ik meeging, en de weersvooruitzichten waren toen vrij slecht, maar ik bedacht dat dit best kon meevallen. En dat was ook zo! Het was zelfs bijna zonnig toen we er heen gingen en de wind was weg. Wij hadden kussentjes en slaapzakken mee voor wat extra comfort, maar er werden ook fleecedekens uitgeleend, dus het was super goed georganiseerd. Het was echt prachtig! 

Nog een cadeautje: vorige week toen ik voor "club" bij vriendin Lydia was, kreeg ik van haar zomaar deze mooie ketting:


Speciaal voor mij gemaakt! Ik ben er blij mee!

Zelf maakte ik kort geleden dit hartje:


Het is naar het patroon dat ik hier beschreef, alleen heb ik extra toeren aan ieder hartje gehaakt, een paar rondjes vasten extra, steeds een andere kleur, steeds alleen in de achterste lussen gehaakt. En uiteindelijk de twee harten aan elkaar gehaakt, ook weer met vasten. Met al die kleurtjes vond ik het niet meer nodig om het extra te versieren met kraaltjes, lovertjes of belletjes. De Breimeisjes zijn dol op harten! Klik en klik hier voor meer hartelijks.

Heel fijn weekend allemaal!


Liefs van De Breimeisjes!


3 opmerkingen:

 1. Weet je wat zo bijzonder is aan die kleine cadeautjes? Dat je er zo blij mee bent en ze zo apreciëerd. Het zij deze cadeautjes die onbetaalbaar zijn. Geniet er van!!!
  Grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar kan een mens toch zo gelukkig mee zijn, met die kleine onverwachte cadeautjes! Zo plezant om verwend te worden, al is het met piepkleine dingen :)
  En je hebt ervan genoten!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief cadeautje! Extra mooi omdat het zelfgemaakt is.
  Jullie zijn ook druk bezig geweest om allerlei mooie dingen te maken, las ik in de vorige blogs. Nog van harte gefeliciteerd met je 22-jarig huwelijk.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen