{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 24 mei 2013

De fiets van Katrein (2)

De fiets van Katrein

Gisteren vertelde ik over de fiets van Katrein. Vandaag het vervolg.
Dat onze handwerkavonden inspirerend zijn zie je hier:


De fiets werd dus al wat wilder. Maar nog niet wild genoeg natuurlijk! Op één van onze handwerkavonden was ik begonnen aan een fietszadelhoesje uit het boek "Een wereld vol granny squares" van Yvonne Koop. Erg leuk boek! Iemand had het al gespot op de foto bij deze blog (laatste foto, eerste opmerking). Inmiddels is het hoesje klaar. Leuk om te maken en een duidelijk patroon. Ik heb 't eerst even op mijn eigen fiets "gepast":En nu zit het hoesje waar het hoort: op de fiets van Katrein!Meer fietszadelhoesjes staan hier op onze website.
De fiets is nog meer aangekleed, dat mag ook wel met dit weer! Maar dat is voor een volgende blog. Wordt wederom vervolgd! Update: kijk hier voor het vervolg!

Ondertussen zijn wij van De Breimeisjes ook al druk bezig met de plannen voor de eerstvolgende handwerkavond. Die is op 3 juni aanstaande. Je kunt je nog opgeven via Katrein Kunst, hier is de link.

Heel fijn weekend gewenst voor iedereen!

Liefs  van De Breimeisjes!

6 opmerkingen:

 1. Wat en mooie zadelhoes. En zo als je zegt, het mag nog wat wilder. Laat maar komen...
  Fijn weekend.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geen betere reclame dan een fietsende reclame ;-)) Het ziet er superleuk uit! Ben benieuwd of jullie de fietstas nog aanpakken, want die ziet er nog wat "bloot" uit voor mijn gevoel (grinnik)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Katrein wil in ieder geval nog wel heel graag gehaakte jasbeschermers, maar dat is nog in overleg. En het is de vraag of je die goed ziet, met die grote fietstas ervoor!

   Verwijderen
 3. Prachtig zadelhoesje en dan die hartjes aan het mandje, helemaal te gek! Echt supermooi en leuk! Goede manier om reclame te maken ook :) Benieuwd of jullie een jas gaan maken voor de fiets of iets anders?
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tolle Idee. Sieht super aus.

  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen