{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 14 mei 2013

Poppen breien (6)

Poppen breien (6)

Dat van die 6, dat heb ik even na moeten kijken. Het is al heel lang geleden dat ik deel 5 plaatste: 26 maart! En dan is de pop nu nog niet af..... Ik verbaas me steeds bij blogvriendin Daniëlle, die de ene mooie pop na de andere plaatst! Voor vandaag heeft ze een blog over Flip beloofd en ze liet deze week ook al zien hoe mooi zij o.a. de benen aan elkaar zet, hier is de link.

Maar goed, die van mij komt ook heus wel af. Ik ga bij deze pop de oren breien (mijn 
eerste pop heeft gehaakte oren) en ik heb daarom een verticaal rijtje averechte steken aan beide zijkanten van het hoofd gebreid. Dit doe ik naar de patroonsuggesties op de blog van Wieke, je vindt hier oren-tips. En ik ben toe aan het breien van de ogen. Het hoofd is nu zover:Ik ben ook al bezig met een trui. Volgens Arne en Carlos hebben zij de draden door geknipt en stuk voor stuk afgehecht. Ik weet niet of ze bedoelden dat ze dan na iedere toer- of kleurwisseling gedaan hebben, maar ik werk zolang mogelijk door. En ik vind dat het tot nog toe aan de binnenkant best netjes is. 
Volgende week weer meer! Ik brei rustig door!

Nog even een kijktip: op dinsdag is het bij Wieke "Hand Made By..."-dag. Altijd leuk om even te bekijken! En bij Rita is dinsdag ook Arne & Carlos-dag.

Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

5 opmerkingen:

 1. Nou je gaat een stuk sneller dan ik bij mij staan nog steeds de 12 steekjes op de stokjes van de voet hahah ik schiet echt niet op Maar die van jou krijgt al een gezicht
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je al zo ver bent, gaat de pop wel vlug afzijn. Altijd spannend hoe ze er uit gaat zien. En wat ben ik jaloers op je truitje. Hoe mooi en zo netjes aan de averechtse kant. Wel daar heb ik nu niet het geduld voor se...
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het komt goed Akkelien! Je pop zal nu wel snel af zijn. En de afwerking is het leukste eraan vind ik, dan kan je ze een persoonlijke toets geven :)
  Je truitje is geweldig, mooie kleurtjes, een klein kunstwerkje zowaar! En zo mooi ingebreid! Je kent er echt wel iets van.
  Groetjes, rita.
  Bedankt voor de reclame!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ach.. het is toch geen wedstrijd???
  alstie maar af komt en je hem mooi vind.. is alles in orde!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de pop nu al mooi.Het lijk mij wel moeilijk het gezichtje en vooral het neusje.
  Ik heb het boek ook en ik al een meerdere keren gelezen.
  Och mijn pop komt ook nog wel.En een prachtig truitje,en mooie kleuren.
  Groetjes ria.

  BeantwoordenVerwijderen