{ 'anonymize_ip': true }

maandag 28 januari 2013

Post

Post


Vorige week liet ik weten in mijn blog dat ik twee "smiley's" weg te geven had, een soort van kleine "give away" dus. Ik had in totaal zes reacties op deze blog en dat is op zich al een record! Nu vond ik het wat overdreven om daarvoor een heuse verloting te maken en toen bedacht ik dat ik de eerste twee reacties ging belonen met een smiley!

Dat zijn namelijk Daniëlle van danjelspoppenblog.blogspot en Rita van all-round-hobbyrita.blogspot. Daniëlle en Rita zijn twee enthousiaste blog-vrouwen uit België. Bijna bij elke blog van mij plaatsen ze een leuke reactie! En dat geeft mij dan weer een SMILE! Zij zijn echte "blogvriendinnen" voor mij en daarom hebben zij de smiley dubbel en dwars verdiend! De enveloppen gaan vandaag op de post!


Mijn project met het dikke rode garen (zie deze blog) is nog lang niet klaar, ik heb het voor de derde keer uitgehaald.... Ik heb uiteindelijk ontdekt dat ik nog een bol nodig heb voor wat ik ermee van plan ben, dus fiets ik vandaag naar de Action. 
Wel heb ik nog een zonnig bloemetje voor mijn jarige zusje gehaakt: 


Leuk als tassen- of sleutelhanger! Kijk ook op de site van De Breimeisjes: hier.

Nog een nieuwtje: ik ben met een tweede blog gestart. In 't Fries! Dat zal niet voor iedereen leesbaar zijn en toch lijkt het mezelf erg leuk om af en toe wat in mijn "memmetaal" te schrijven. Voorlopig is mijn plan om minstens één Fries blogje per maand te maken. Die van januari is geplaatst: nifelwyfke.blogspot.nl. Het begin (begjin) is er!


Liefs van De Breimeisjes!

2 opmerkingen:

 1. Een hele dikke mercie Akkelien. Wat leuk om de give-away te winnen, samen met Rita.
  Ik heb er vandaag een blogje over gemaakt :-).
  Leuk om een Friese blog te maken, alleen ik versta er niks van...
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Al op voorhand heel fel bedankt voor je pakje Akkelien, echt leuk om samen met Daniëlle te worden uitgekozen.
  Ik heb er een berichtje over geplaatst net als zij. (een beetje reclame kan nooit kwaad)
  Wat een idee om in het Fries een blog te maken, ik ga zeker eens kijken, ben benieuwd of ik het kan begrijpen, ik laat het je weten. Proberen kan altijd :D
  Heel veel succes ermee!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen