{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 18 januari 2013

Vrolijk

Vrolijk


Al een hele tijd voor ik zelf een blog begon, keek ik rond in blogland. En dan ontdek je steeds meer inspirerende mensen op het internet. Zo word ik altijd blij van de blog van Jeanet. Jeanet blijkt een winkel te hebben op het gebied van handwerkspullen en maakt op een geweldige manier gebruik van het internet. Zij deelt heel veel leuke ideetjes, tips en patroontjes! Wat ik heel handig vond, was dat ze een soort van jaaroverzicht plaatste met haar toppers van het afgelopen jaar.
En ik had iets gemist. Die "boerenbonte" bloempotjes! Wat leuk! Dat sprak mij wel aan! Ik had nog allemaal mooie jampotjes van de "goede moeder" en heb mijn versie op de pennen gezet:


En als je dan even bezig bent, dan wil je er meer: 


Zo vrolijk! En al vind ik dit winterweer (het vriest en de zon schijnt!) heel mooi, ik heb ook wel weer zin in het voorjaar!
Nog even over mijn hoesje: ik heb 42 steken gebruikt (het moet wel deelbaar zijn door 6) en rond gebreid. Dat scheelt weer een naadje! De jampotjes blijken eigenlijk iets te klein te zijn. Ik kon er net geen heel potje bolletjes in kwijt. Ik heb er steeds een paar bolletjes uitgehaald en kon zo vier jampotjes vullen uit drie potjes bolletjes. Nog niet klaar met breien dus!
En tegenwoordig ben ik officieel volger van de blog "blij-dat-ik-brei". Nu mis ik niets meer!

Heel fijn weekend allemaal!

Liefs van De Breimeisjes!

1 opmerking:

  1. Een geweldig leuke blog die van Jeanet! Ik heb er al ongelooflijk veel informatie en ideetjes gehaald en ook aangeprezen op mijn blog soms. Ze blijft inspireren vol enthousiasme vind ik. Spijtig dat ze zo ver woont want ik zou graag eens langsgaan in haar winkeltje, heb dat ook al meermaals geschreven naar haar.
    Leuke bloempotjes, kan ik misschien ook nog eens proberen???
    Groetjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen