{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 23 januari 2013

Cadeautjes

Cadeautjes


Het is vast al duidelijk: ik ben dol op haken en breien. En aangezien je niet alles zelf kunt houden, geef ik ook vaak weer wat weg. Zo vond ik zelf drie van die leuke bloempotjes (zie blog van afgelopen vrijdag, naar het ideetje van Jeanet) wel genoeg. Toch heb ik er nog één gebreid en die heb ik cadeau gegeven.

En naar aanleiding van de cadeautjes die ik aan m'n handwerkvriendin gaf (kijk hier), kreeg ik een heuse opdracht: nog zo'n zadeldekhoesje haken! Patroonidee van Jacq en dit is het resultaat: 

Deze foto's staan inmiddels ook op de website: hier.

Zelf had ik ook nog een cadeautje liggen: een boekenbon. Uiteindelijk heb ik die besteed aan twee haakboeken: "Een wereld vol granny squares" van Yvonne Koop en "Hippe granny squares haken" van Cécile Franconie. Nog meer inspiratie om lekker vrolijke handwerkjes te maken!

Liefs van De Breimeisjes!

6 opmerkingen:

 1. Wat is die zadelhoes mooi. Kan je die nog gemakkelijk van de zadel halen? Ik zou het zonde vinden moest ze nat worden van de regen.
  En dan nu wachten op het resultaat uit je nieuwe boeken.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Daniëlle, die is er heel makkelijk af te halen. Er zit namelijk een koordje doorgeregen en daar zit een strik in. Dat trek je makkelijk los. Je zou er ook elastiek in kunnen doen, dan is het misschien nog wel handiger!

   Verwijderen
 2. Geweldig zijn die bloempothoesjes. Maar je zadelhoes vind ik nog hipper...
  Groet, Wieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toffe bloempotjes Akkelien en leuk om cadeau te krijgen uiteraard! Die zadelhoes is heel apart, maar niet voor mij, ik haak zelden... maar toch wel mooi.
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, nog iemand te vinden die verslaafd is aan zadelhoesjes haken! Heb je de Delftsblauwe uit mijn boekje Een wereld vol granny squares al geprobeerd? Met een gehaakte jasbeschermer erbij is je fiets helemaal hip!

  Hartelijke groet,

  Yvonne Koop

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Yvonne! Nee, dat zadelhoesje heb ik nog niet geprobeerd, maar het ziet er inderdaad prachtig uit. Ik vind je boekje superleuk!

   Verwijderen