{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 11 januari 2013

Opgeruimd!

Opgeruimd!


Het nieuwe jaar begint bij mij met opruimen. Eerst de kerstbomen eruit en nog het een en ander aan versieringen. En nu ga ik nog even door, want wat verzamelt een mens een hoop spullen in de loop der jaren.... Het eerste dat ik aangepakt heb werd genoemd in de nieuwjaarswens van Daniëlle op haar blog 
Dat jullie huisgenoten zich niet te hard mogen storen
aan al de rondslingerende creatieve werkjes.
Op de blog van Sascha vond ik een goed idee. Ik had namelijk ook al wat bollen Zpagetti, dan wel look-alikes en daar moest ik hoognodig wat mee doen! In eerste instantie dacht ik dat Sascha ook deksels op de mandjes had gemaakt, maar dat bleek niet zo te zijn. Ik heb er zelf wel één deksel bij gemaakt. Ook een lusje op het deksel en twee hengsels aan de zijkant, dan is het makkelijker te verplaatsten. Deze bol was namelijk heel anders, dunner en minder stevig. Het is natuurlijk een restproduct, het is iedere keer weer anders.

Het uiteindelijke resultaat is dat het er op de bank nu als volgt uit ziet:Mijn huisgenoten zijn heel blij dat ze nu niet meer het risico lopen om verward te raken in één of ander creatief werkje of zich te verwonden aan een breipen of haaknaald!

En al hakend bedacht ik zelf nog een goede toepassing, maar dat is voor een volgend blogje.

Iedereen vast een heel fijn weekend gewenst!


Liefs van De Breimeisjes
www.debreimeisjes.nl

4 opmerkingen:

 1. Opgeruimd staat netjes. Dit is een super leuk idee. En ik denk, ...vlug af???
  Ik vond de flower-tas van Wieke ook wel leuk.
  Voorlopig steek ik alles in mijn Tinkerbel tas, maar die is gewoon van harde plastiek.
  Uw tas doet mij een beetje denken aan die slangen mandjes. Gelukkig steekt er bij jou allen maar wol in. Stel je voor...
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad een "snel klaar"-project. En het garen is ook nog eens makkelijk uit te halen, dus als je het toch wat groter of kleiner wilt, kun je makkelijk even overnieuw beginnen.

   Verwijderen
 2. Goed idee Akkelien, goed opgeruimd nu, maar ik zou zeker 10 van die mandjes moeten maken of meer met al mijn lopende projecten :)
  Hopelijk kan ik het beter organiseren als mijn hobbykamer eens af geraakt!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen