{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 25 januari 2013

Club (2013, 1)

Club (2013, 1)


Gisteren hadden we dan eindelijk weer club. De eerste club van dit jaar. We hadden elkaar wel gezien natuurlijk (verjaardag, workshop), maar we vonden even geen tijd voor club. Het was nu dus echt "de hoogste tijd"!

Veel om bij te praten, koffie erbij en een lekkere plak cake, Lydia aan het haken, ik aan het breien. Lydia haakt smiley's (klik hier voor blog met patroon), ik ben aan het breien met heel dik garen (Action), ik werk een ideetje uit naar aanleiding van het blad "Simply breien", dat ik kreeg op mijn verjaardag. 


Inmiddels ben ik weer met zoveel werkjes tegelijk bezig dat mijn handige mandjes (zie deze blog) het niet meer helemaal aan kunnen.... "Mijn hoekje" van de bank ziet er inmiddels zo uit: 

Inmiddels vordert mijn breiwerkje met het dikke garen goed. Het breit wel prettig! Volgens de wikkel heb je breipennen nr 9 of 10 nodig, ik gebruik nr 7 en dat bevalt me goed.Weer genoeg plannen voor het weekend, dat is duidelijk! Volgende week laat ik weer wat resultaten zien. Iedereen een mooi weekend gewenst! Misschien nog even schaatsen en hopelijk niet al te veel overlast van de dooi-aanval!

Liefs van De Breimeisjes!


2 opmerkingen:

 1. Ooo Akkelien, wat is dat hoekje op de bank een bekent fenomeen.
  Ik denk dat veel van die handwerkbloggers zo een hoekje hebben...
  Ben benieuwd wat je breiwerkje gaat worden.
  Fijn weekend en tot volgende week.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er weer allemaal leuk uit Akkelien, fijn zo'n clubje, wij hebben dat ook :) En zo'n hoekje heb ik ook, dat is bij mij al een halve tafel geworden! Ben benieuwd wat je breit uit de "simply breien".
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen