{ 'anonymize_ip': true }

maandag 7 januari 2013

Nieuw jaar

Nieuw jaar

Het is echt begonnen, het nieuwe jaar! En ik heb zelfs mijn tweede nieuwjaarsdag al weer gehad, mijn verjaardag was namelijk afgelopen zaterdag. Een heel gezellige dag, felicitaties via post, mail, telefoon, sms én facebook en ook "IRL". Rare afkortingen tegenwoordig.... In Real Life, staat dat waarschijnlijk voor. 

Ik ben erg verwend met leuke, lieve en handige cadeaus en in deze blog zet ik de handgemaakte cadeaus in het zonnetje. Mijn neefje Leon (6 jaar) en nichtje Elina (bijna 9 jaar) verrasten mij met deze prachtig versierde cupcakes! Mooie details zijn de harten die erbij liggen, de kaarsjes erop en de A van mijn naam. Erg leuk om te krijgen!
En dan dit hele bijzondere "breimeisje"! Dat kwam uit onverwachte hoek, van de buren. Gemaakt door de moeder van m'n buurvrouw, Hanneke, tevens facebook-vriendin én volger van de blog. Zo leuk! Prachtige details, echt geweldig gemaakt! Met een complete set kleding aan én een breiwerk op de pennen! Een topcadeau! Echt supermooi gemaakt, Hanneke!
Ik begreep dat Hanneke weer breit voor de verkoop. De opbrengst is voor een goed doel, het Rudie Zwols Fonds. Meer informatie over deze actie en/of bestellingen? Kijk op de facebookpagina van Esperanto Coevorden

Ik heb nog één cadeautje te goed. In principe krijg ik dat in het komende weekend, dus dat kan ik dan volgende week hopelijk laten zien! 

Liefs van De Breimeisjes!

3 opmerkingen:

 1. Hoi Akkelien,

  Wat leuk om zelf gemaakte cadeautjes te krijgen.
  Geniet nog lekker na...
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat Akkelien met je verjaardag! Zo leuk om zelfgemaakte cadeautjes te krijgen, die worden meestal nog meer geapprecieerd, zeker door knutselaars zoals wij :)
  Dat breimeisje is SUPER! Die patroon heb ik ook in een boekje staan en staat op mijn "to do" lijstje.
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O help....ik heb gemist dat je jarig was :( Fan herte lokwinske! Sorry :/

  Tot maandag!

  Groetnis

  BeantwoordenVerwijderen