{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 21 december 2012

Bijna vakantie

Bijna vakantie


Net is mijn zoon naar school gegaan voor een paar uurtjes. Nog wat opruimen van de gezellige kerstmarkt waar ze gisteren de hele dag aan gewerkt hadden. 's Avonds was er nog een kerstgala en zoon was tegen half elf pas thuis. Heel prettig dat hij nu pas kwart voor tien op school hoefde te zijn. Volgens mij gaan ze dan nog een film kijken en even over twaalf komt hij lekker al naar huis: dan is het kerstvakantie!


Kort geleden had ik in het leuke winkeltje Katrein Kunst papieren bouwplaten gevonden van vogelhuisjes. En ik vind vogelhuisjes zo leuk! Je hoeft niks te knippen, je moet wel veel plakken. Ik had er één als cadeau voor iemand en één voor mezelf gekocht. In m'n verzameling kerstversiering had ik ook nog leuke kerstvogeltjes, die dit jaar niet in onze kerstboompjes pasten (één met engelen en één met sterren). De vogeltjes én de papieren vogelhuisjes hangen nu in hal voor het raam.


De gala-japon voor de pop van m'n nichtje is ook klaar! Ik heb bijgehouden hoe ik het gemaakt heb, dat patroon moet ik nog gaan uitwerken, zodat het ook voor een ander leesbaar is. Hier is vast een foto van het paarse en het nieuwe roze exemplaar. Een foto met de poppen in deze jurken volgt nog.

Gisteren waren dan eindelijk onze kerstkaarten klaar. Helaas waren ze iets te groot voor de enveloppen, die ik al geschreven had. Dit Breimeisjes werd dus tijdelijk snij-meisje.... Het is gelukt en inmiddels zijn ze onderweg. Hierbij de Breimeisjes-editie:


Ik wil iedereen vast mooie Kerstdagen toewensen en een prettige jaarwisseling.
De komende tijd ga ik kerstvakantie houden en zal ik vast en zeker niet elke dag een blogje plaatsen. In 2013 neem ik de draad weer op! Dan maken we er met z'n allen weer wat moois van!

Liefs van De Breimeisjes!4 opmerkingen:

 1. Hoi Akkelien, Ik zal je vast nog op FB tegenkomen, maar mocht het niet zo gaan, dan wens ik je hele gezellige kerstdagen en een gezond, gelukkig en creatief 2013. Groet, Wieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie gala jurk. Die pop gaat de show stelen...
  Geniet van de kerstvakantie en de beste wensen voor het nieuwe jaar en natuurlijk heel veel creatieve ideeën, die daarna op je blog verschijnen.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed verlof alvast gewenst en fijne feestdagen!
  Jullie hebben weer een superchique galajurk gemaakt en in 2013 zullen jullie vast weer heel veel leuke nieuwe creatieve ideeën voor ons hebben :)
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen