{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 10 juni 2021

Verjaardagsslinger

Verjaardagsslinger


Deze week stonden er heel wat feestelijkheden op de kalender. Een daarvan was gisteren: vriendin Henriëtte was de jarige Jet! 
Inmiddels mag je 4 gasten ontvangen en toch... gisteren kreeg ik eindelijk m'n eerste vaccinatie, dus ik ben nog even voorzichtig. En dus bracht ik een dagje eerder post en een cadeautje, uiteraard met een slinger:


Precies genoeg vlaggetjes voor deze verjaardag en weer met dat leuke verloopgaren. 


De slinger heeft een beetje aqua en vooral veel paars en lila. Ook goed te gebruiken om jezelf of iemand anders te "versieren", zoals Marie-Antoinette laat zien:


Toevallig matcht het precies bij 't kaartje 🙂 💜


Het is nog steeds leuk om zo'n slingertje te maken. In deze blog schreef ik hoe ik ze maak. Ik gebruikte toen hetzelfde garen, hele andere slingertjes!


Fijne dag 🍀


Liefs van De Breimeisjes 💗💗💗

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

2 opmerkingen:

  1. Jij haakt wat slingertjes Akkelien, ze zijn ook heel leuk, maar als de mensen ouder worden wordt het toch wel een klusje.
    Neem aan dat je net zoveel vlaggetjes haakt dan de leeftijd??? Vind je Marie-Antoinette zo mooi, ik kwam haar al eens eerder tegen bij je.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk idee, een multifunctionele slinger / ketting. Goed idee om nog even voorzichtig aan te doen. Een vaccinatie heeft de tijd nodig om effectief te worden en er worden nog iedere dag mensen besmet al loopt dat gelukkig flink terug.

    Fijn weekend, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen