{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 23 juni 2021

Te veel slingers?

Te veel slingers?


Wel drie trouwdagen in mijn familie- en vriendenkring, ik had het al over 2 gehad. Op de negende was het de trouwdag van mijn ouders, 57 jaren alweer. Ook voor hen haakte ik een slinger,  met 57 bloemetjes.


Toen ik bezig was, dacht ik al: "Dit is al de derde slinger die ik voor hen haak, dit jaar. Is dat eigenlijk ook niet wat overdreven?" 🤔


De slinger, die best een behoorlijk lengte heeft gekregen, wikkelde ik om een kaartje. Ik bezorgde dit zelf, dus deze keer geen "problemen" met de enveloppe.


Toen ik een paar dagen weer bij m'n ouders kwam, gaf m'n moeder mij de slinger terug. "Die is van jou, toch?" Ach, dan heb ik vast een slinger voor mijn eerstvolgende verjaardag. Dan word ik 57 🙂
En voor iedereen die al eens iets van mij kreeg op haak- of breigebied, slinger of sleutelhanger, wat dan ook: je mag heus wel eens wat weg doen, hoor!


Voor deze slinger gebruikte ik min of meer dit patroon van Dinah. Ik maak wat minder omslagen. En omdat het een slinger is, haak ik aan begin en eind wat meer lossen. 50 of zo.
En je ziet het, het is ook een leuke ketting!


Fijne dag 🍀


Liefs van De Breimeisjes 💗💗💗

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

4 opmerkingen:

 1. Wat liefdevol dat je het zo bekijkt dat je het voor je volgende verjaardag kan gebruiken (zal er iemand zijn die de bloemetjes natelt?). Op de feestdag zelf zal het vast heel feestelijk hebben gestaan en ach, het mooiste cadeau was toch dat jij er was 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ongelooflijk Akkelien, daar valt bijna niet tegenop
  te haken, wat een enorme aantallen slingers heb jij
  inmiddels al in je leven gemaakt, heb je ze weleens geteld???
  Wel heel lief en mooi om zo'n slinger te mogen ontvangen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja, ik heb er al heel veel gemaakt! Dit jaar is een record, heb er nu al dik 20 gemaakt :-)

   Verwijderen
 3. Ik vind jouw slingers heel leuk, maar misschien is het een beetje tijd om een ander klein feestelijk brei- of haakwerkje te verzinnen? Hoewel: de liefde telt en jouw slingers zijn steeds weer een beetje anders! Als iemand iets zelfgemaakts stuurt, vind ik dat ontzettend aardig en persoonlijk.

  BeantwoordenVerwijderen