{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 28 juni 2019

Crea 5219 Footsteps en vakantie en zo

Crea 5219 Footsteps en vakantie en zo


Kort geleden had ik vast eens gekeken wat een paar van de komende thema's zouden zijn bij Crea 5219. Ik wilde even wat vooruit werken, omdat we op vakantie gingen. En ik zag andere leuke woorden, o.a. die voor vandaag: FOOTSTEPS. Daar kon ik in onze vakantie mooi wat meedoen, wij waren vorige week namelijk in Frankrijk, aan de kust, in de streek Pas de Calais, nog iets specifieker: tussen Cap Blanc Nez en Cap Griz Nez.
En ik heb op het strand gelopen, het kon gelukkig weer!


Deze vakantie was onze herkansing, we zouden hier in februari heen en op de ochtend van vertrek belandde ik in het ziekenhuis (ik miste een tree van de trap en brak m'n heup). Ik kan niet zeggen dat alles weer in orde is, maar ik kan weer lopen, fietsen en een heleboel meer. En, gelukkig, strandwandelingen maken! Ik hield m'n schoenen aan, voor extra stevigheid. Op blote voeten in het zand, dat komt later weer. 

De vakantie was heerlijk. Goed weer, dus heel veel buiten, bijna altijd buiten gegeten, ook de ontbijtjes! Gelezen, gebreid en gehaakt. Fijn om onze vrienden weer te zien en te spreken. Heerlijk!
Ik begon met dit haakwerk:


Ik had er al wat van laten zien op Instagram en Facebook (Volg je me daar al? Gezellig!) Daar werd het nog niet herkend, ik denk dat je nu wel kunt zien wat het gaat worden. 

Deze week deed ik ook nog iets dat voor mij nieuw is: mijn huis werd tijdelijk gerestyled, werd verder volgezet met lampen en camera's en ik ging voor de camera alemaal dingen uitleggen. De tutorials werden opgenomen voor bij de ontwerpen die ik maakte voor de Summerschool, in deze blog lees je er meer over. En binnenkort laat ik er meer van zien, op 1 juli begint "mijn" maand 🙂Zo benieuwd wie met mijn patronen aan de slag gaat, wie de eerste voetstappen in de wereld van het schaduwbreien gaat zetten!


Ook benieuwd ben ik naar waar anderen aan dachten bij het woord FOOTSTEPS. 
Kijk je mee? Hier is mijn lijstje met linkjes:


Wil je wat vooruit kijken naar de volgende woorden? Hier staat de lijst! 

Fijne dag en een heel fijn weekend. Geniet ervan en denk aan de happy momenten🍀!


Liefs van De Breimeisjes!


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

6 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk dat je weer op het strand kunt wandelen! Waarschijnlijk waardeerde je het nu nĂłg meer dan voorheen. Mooi die voetstappenfoto, die past perfect bij het onderwerp voor vandaag.
  Wat leuk dat je huis even opnamestudio werd, nog even en 'jouw' maand breekt aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een passende foto! En voor jou van bijzondere betekenis na zo'n periode. Ja, onze voetstappen in het leven gaan wel eens anders dan gedacht, zowel letterlijk als figuurlijk.
  Spannend die opnames hoor... ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. voetstappen in hert zand dat was ook waar ik het eerst aan dacht

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je weer kunt wandelen en dan nog wel op een strand in Frankrijk. Dubbel geluk en een super goede foto voor het weekwoord.
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je weer goed genoeg kunt lopen om lekker over het strand te slenteren en een heerlijke ‘herkansing vakantie’ kon beleven!
  Succes met ‘jouw’ maand!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed bedacht die footsteps in het zand en wat fijn dat het weer lukt om op het strand te lopen. Summerschool ik ben benieuwd.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen