{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 27 juni 2018

Het beddengoed van Tante Zoet

Het beddengoed van Tante Zoet


Een van de leukste projecten waar ik ooit aan gewerkt heb, is de Zeeuwse mee-brei-deken. Daar heb ik heel veel over geblogd, terug te vinden onder het label "Zeeuwse mee-brei-deken". 


Er is een blog die bij dat project hoort,  met de naam Zeeuwse visserstruien. Die blog is niet zo actief meer, de dames daarachter wél. Ze hebben een nieuw project en dat heeft alles te maken met Het GeriefGoed van Tante Zoet. Ik vind het altijd heel leuk en interessant wat op die blog gemeld wordt. En ze hebben ook wat nieuws, de B.O.M. 

Die letters staan voor Brei Ook Mee en dat ga ik doen. En dan brei je mee aan het Beddengoed van Tante Zoet. Ik heb de patronen besteld 😊

De eerste informatie is binnen en nu is het wachten op september. Dan komen de eerste patronen. Best kans dat ik pas later begin, want eigenlijk wil ik het weer in één keer breien, maar dat zie ik allemaal nog wel. 
Wat is het mooi, hé!De foto komt van de blog Het GeriefGoed van Tante Zoet en ik heb toestemming om 'm te gebruiken.

Hier lees je meer over het Beddengoed van Tante Zoet en zie je veel meer foto's.
Hier is de webshop, waarin je o.a. dat patroon kunt bestellen.
Hier kun je complete garenpakketten bestellen, je krijgt in dat geval het patroon er gratis bij.

Zelf heb ik er nog geen foto's van. Ik heb de deken wél in het echt gezien, tijdens de Knit & Knot. De foto's die ik maakte waren helaas niet zo goed gelukt.
Iets dat ook niet lukte afgelopen week leverde dan weer wel leuke foto's op:


Iets werd niet wat ik ervan verwacht had, dus begon ik wat anders, al breiend "raffelde" ik het eerste werkstuk af. En ineens zag ik die mooie spiraal. Dat vond ik wel een mooi fotomomentje 😉Ga je ook meedoen aan de B.O.M.?


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

3 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige blauwe deken is dat! XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De deken van B.O.M. is prachtig maar ik heb me ook al weer laten strikken voor de Mystery Blanket 2018. Ik ga er over nadenken want vind m erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, dat is een prachtige deken! Jouw eerder gebreide deken was (en is waarschijnlijk nog steeds) ook al zo'n schitterend werkstuk.

    BeantwoordenVerwijderen