{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 24 juli 2015

Vakantietijd - De deken gaat door

Vakantietijd - De deken gaat door


Vakantietijd en toch... wordt er nog steeds gebreid aan de deken, de Zeeuwse mee-brei-deken om precies te zijn. Ondanks het af en toe wel heel erg warme weer vind ik het nog steeds een prachtig project.

En bol acht was op, dus tijd voor een fotomoment!

Blok D1 - Arnemuiden slangen:


Blok F1 - Frysk pompeblêd. Het zit er al helemaal in, de schuine baan rechtsboven groeit nog ongeveer twintig naalden. Ik heb die schuine banen iets groter dan bij m'n proeflapje en ook de ronding aan de onderkant van het pompeblêd heb ik iets anders gedaan en is nu helemaal naar mijn zin. Ik ben er blij mee! 
O ja, en bij 't nemen van de foto zag ik een klein foutje, ongeveer 12 pennen naar beneden, vlakbij de schuine baan, ik had een steek overgeslagen. Gelukkig ontdekte ik dat nu! Ik kon het met behulp van een haaknaald mooi nog even bijwerken! 


Blok C5: Arnemuiden blokjes 4.2:


Blok C4: Vlissingen - takeling:


Deze blokken breien allemaal heel prettig, ik heb de map er niet meer bij nodig, de herhaling is duidelijk en goed te doen. Alleen de tekening van het pompeblêd was nodig en ik heb dat ook steeds bijgewerkt, zodat ik nu nog wel kan zien hoe ik het gedaan heb.

Hier nog een foto van de hele deken op dit moment:


Ook in de vakantie blijf ik dus lekker doorbreien aan de deken! 

Vrijdag vandaag en daarom wil ik iedereen graag een fijn weekend wensen!


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

3 opmerkingen:

 1. gaaaaaf Akkelien hoeveel heb je er nu al af ??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit zijn voor mij blok 13 tot en met 16. Nog twee rijen te gaan met ieder vier blokken :-)

   Verwijderen
 2. Wat ga je hard Akkelien! Jouw deken gaat klaar zijn voor de mijne dat staat nu al vast. Zelf heb ik nog maar 12 blokken af, maar tegen de winter hoop ik toch dat hij stilaan afgeraakt, zo tussendoor brei ik altijd een blok, dan gaat het natuurlijk minder snel. Maar jouw deken vind ik heel mooi in 1 kleur, maar om ze in 1 keer zo te breien zou ik passen, veel te zwaar voor mij.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen