{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 15 juli 2015

Vakantietijd - Breiparadijs

Vakantietijd - Breiparadijs


Echtgenoot, de Deeltijdschrijver, had een afspraak in Leeuwarden, bij een uitgever. Spannend en het was een goed en positief gesprek! Via de facebookpagina houdt hij iedereen graag op de hoogte.

Ik ging mee naar Leeuwarden, want ik had gehoord over een nieuwe wolwinkel, het Breiparadijs, en dat wilde ik wel eens zien. 

De winkel is iets buiten het centrum, maar de afstand valt heel erg mee.


Heel verrassend, want als je dan op de Hobbemastraat nummer 5 komt, dan zie je deze winkel:


Voor het Breiparadijs moet je de trap op, naar boven dus :-)
Daar vind je dan wel een grote keuze aan garens, veel soorten, merken en kleuren. Hierbij wat foto's om een indruk te geven:
Wat ik heel grappig en leuk vond, was dat de heren van de Hubo heel goed konden en wilden helpen! Ik vind het wel een goed concept: beneden allemaal doe-het-zelf artikelen, hout, gereedschappen en ijzerwaren, boven allemaal prachtige wolletjes en ook daarvoor allerlei "gereedschappen"! Het Breiparadijs is ook te vinden op facebook, namelijk hier, en de website, mét webwinkel, vind je hier.

Uiteraard kocht ik wat:


Vier bollen Drops Safran, in mooie aardetinten, voor een project waar ik inmiddels mee bezig ben. Een soort van "vakantiewerk", maar daarover later meer!


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

7 opmerkingen:

 1. Inderdaad een leuke combinatie, een wolwinkel en doe htezelfwinkel bij elkaar. Even dacht ik dat je met de ladder naar boven moest die voor de winkel stond;-)))) Wat leuk dat je man deeltijdschrijver is, ik ga hem volgen reuze interessant. Nog een fijne vakantie en ik ben benieuwd naar je project:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk, Anita! Mede namens de Deeltijdschrijver: dank je wel!

   Verwijderen
 2. Ik ben gelijk volger geworden van de Deeltijdschrijver ;) En gereageerd aldaar haha
  En haken en breien is natuurlijk ook gewoon doe-het-zelven in feite ;) Leuk uitje zo samen. Gezellig ;)
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk Wendy, ook namens de Deeltijdschrijver: bedankt!

   Verwijderen
 3. Spannend zo'n gesprek bij een uitgever.
  Een nieuwe wolwinkel: altijd leuk om er weer een te ontdekken. Zo te zien hebben ze flink wat garens. Dus een fijne plek van de haak- en breiliefhebbers.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spannend bij de uitgever, hopelijk draait het positief uit. Het breiparadijs heeft zijn naam niet gestolen zo te zien, heerlijk om daarin rond te lopen en onweerstaanbaar voor breifanaten zoals wij. Je koos hele mooie wol uit, benieuwd wat het gaat worden.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ha moooi !!!! was gisteren op een braderie ook veel wol kraampjes maaaar ....niks gekocht want ik ben gevallen voor alpacawol om te spinnen. dus ik ga daar een bezoek aan de farm brengen :))))

  BeantwoordenVerwijderen