{ 'anonymize_ip': true }

maandag 6 juli 2015

Vakantietijd - boekentip

Vakantietijd - boekentip 


Het is zomervakantie en De Breimeisjes nemen ook vakantie. Niet helemaal, want natuurlijk wordt er ook in deze tijd gehaakt en/of gebreid! Ook is er tijd voor andere dingen, zoals lekker lezen, leuke dingen doen, heerlijk eten en nog veel meer. En sommige dingen zijn leuk om te delen, bijvoorbeeld een tip voor een leuk boek. Vandaag heb ik een leuke boekentip.

"De taarten van Marie" is geschreven door Claire Sandy.


Op de voorkant staat verder "Familieperikelen, irritant perfecte buurvrouwen en een zoektocht naar het ultieme cakerecept". Ik las het boek van de bibliotheek en ontdekte de sticker "BIEBBLOG".En dat houdt in dat er een leesrecensie geschreven is over dit boek en die kun je hier lezen. Ik vond het een heerlijk boek, 399 bladzijdes lekker lezen!  Echt een boek waar ik een goed gevoel aan over hield, ik heb er van genoten. En... eigenlijk heb ik nu wel zin om wat te bakken :-)
Meer recensies zijn hier te vinden. En hebben jullie ook een leuke boekentip?


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

4 opmerkingen:

 1. Zo te zien, ziet het er een leuk boek uit. Eens opzoeken of ze het bij ons in de bib hebben staan. Ik lees graag boeken waar er een geheim wordt ontrafeld.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook ik lees heel graag en ben altijd in een boek bezig, maar een boek over bakken is er net over voor mij want ik bak helemaal niet graag, liever detectives en thrillers voor mij.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je maakt mij nieuwsgierig naar het boek, ik ga snel eens kijken of ik het kan vinden! Bedankt voor de tip, en geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen