{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 29 juli 2015

Vakantietijd - Cadeautip

Vakantietijd - Cadeautip


Het is zomervakantie en De Breimeisjes nemen ook vakantie. Niet helemaal, want natuurlijk wordt er ook in deze tijd gehaakt en/of gebreid! Ook is er tijd voor andere dingen, zoals lekker lezen, leuke dingen doen, heerlijk eten en nog veel meer. En sommige dingen zijn leuk om te delen, bijvoorbeeld een leuke cadeautip. 

Kort geleden liet ik hier zien dat ik een paar "zussen" een kopje thee stuurde. Een "zus" die vlakbij woont was jarig en voor haar stelde ik een theepakketje samen:Ook zij kreeg er een speciaal één-peroonszakje thee bij met een gehaakt labeltje, je ziet het rechtsonder in het mandje. Ik wilde er nog wel een plantje of zo bij doen en fietste een beetje twijfelend naar het tuincentrum en ineens wist ik het! Ik kocht er een muntplantje bij! Marokkaanse munt om precies te zijn.Advies van mij: zet dit niet in je tuin, want het woekert de hele tuin door. Wel leuk in een pot natuurlijk. En lekker in je thee!Liefs van De Breimeisjes!

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

5 opmerkingen:

 1. Leuk cadeautje voor een theeliefhebber. Dat van die woekerende mintplant wist ik niet. Dank je voor de tip. Dan houd ik de plant gewoon in zijn potje.

  Fijne vakantie, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, als wij in onze tuin bezig gaan ruikt het al snel heeeel lekker naar munt. Want inderdaad het zit overal. Maar echt, in zo'n lekkere geur je tuinklus doen is ook erg leuk!!
  Geslaagd cadeau-idee trouwens!!
  Geniet van je vakantie, groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja, dat is dan inderdaad wél weer leuk, elk nadeel heeft z'n voordeel :-)

   Verwijderen
 3. Wat een leuk cadeaumandje, en vooral het gehaakte theelabeltje vind ik origineel.

  Geniet van je vakantie met hopelijk niet al te slecht weer, Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n leuk cadeaumandje, dat gaat succes hebben en dat gehaakte theelabeltje maakt het echt persoonlijk!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen