{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 19 augustus 2014

Na de vakantie, dinsdag - poppendag

Na de vakantie, dinsdag - poppendag

De vakantie is voorbij en het is dinsdag. Dat betekent Poppendag! 

Eerst nog wat over onze vakantie, waar ik gisteren al iets van liet zien.

Ons tweede huisje was op de Granmo-camping, vlak voor Oppdal. Ik blijk geen foto te hebben van dit verblijf, maar op de site kun je wel iets soortgelijks zien. Het was een 6-persoons verblijf, maar eerlijk gezegd waren wij heel blij dat we slechts met drie personen waren :-)
Verder was het daar prima en dat het niet zo groot was, had dan weer als voordeel dat het ook snel weer schoon te maken was.

We zijn in Oppdal met de kabelbaan omhoog geweest. Prachtig daarboven!
We hebben daar een hele tijd rondgekeken! Er is een restaurant boven, maar je kunt er ook prima picknicken! Althans.... wij hadden praktisch de hele vakantie buitengewoon mooi weer.In Oppdal zag ik voor een "Husfliden"-winkel deze prachtige fietsen. Dat moest ik wel even vastleggen natuurlijk!Dan weer even terug naar de poppendag. Wat zo leuk was voor mij: ik had de hele vakantie een heel persoonlijke dinsdag-poppendag! Ik kreeg iedere dinsdag een mailtje van Maria, met een update van haar poppenvorderingen! Al eerder mocht ik Siv laten zien en ik kreeg foto's van een andere pop van haar en die wil ik graag vandaag laten zien!

Dit is Rozemarijntje:Voor de legging van Rozemarijntje heeft Maria eerst 20 toeren in de huidkleur gebreid en de volgende 50 in de kleur van de legging. De tweede toer van die legging heeft ze averecht gebreid.


Rozemarijntje kreeg ook nog een mooi rood vestje en prachtige schoenen.Maria kijkt altijd uit naar de dinsdag-poppendag. Ze vindt het leuk en inspirerend. Deze pop was haar derde pop, mailde ze me. Ze heeft nog een pop gemaakt, waar ik misschien nog foto's van krijg en ik heb al foto's van een andere pop, waar ze nog aan werkt. Door de warme zomerweken ging het niet zo snel en was ze op een ander project overgestapt. Ook iets met poppen! Leuk, want ik heb zelf nog geen nieuwe pop op de pennen!

Ik ben benieuwd of er op andere blogs ook weer poppendag is! Ik ga kijken en dit is mijn lijstje:


Akke,
Aukje,
Joke,.
Jolanda,
Marjolein 
Peggy en 
Rita!

Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom!

7 opmerkingen:

 1. Wat is Rozemarijntje een mooie pop. Die heeft het ook in haar vingers om prachtig resultaat af te leveren. Laat maar komen zou ik zeggen.
  Hier nog geen poppenblog, maar misschien is het niet slecht om volgende week mee te doen. Dan hebben we een reden om terug te starten.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie vakantie foto's en de pop is prachtig met hele leuke kleertjes, ik heb geen puf in poppen op het moment er zijn zoveel andere leuke dingen die ik nog wil maken......
  groetjes marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rozemarijntje is een prachtige pop, dat heeft Maria fijn gedaan! Hier gaan we zeker nog meer poppen van te zien krijgen. En jij nog geen pop op de pennen en je gaat toch meedoen met de poppendag? Benieuwd hoe dat zal verlopen! En wie er nog mee zal doen.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, vergat ik nog te zeggen, die vakantiefoto's doen me wel smelten om toch daar naartoe te gaan. En die fietsen, te gek! Echt mooi!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "gave"pop! Wat leuk ,die legging zo! Ik verheug me weer op de poppendinsdagen! Gr.Frouwien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie poppendame mag je showen! Helemaal hip met die kleertjes zo :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtig land! Leuk om zo rond te reizen! Mooie pop weer, echt schattig aangekleed

  BeantwoordenVerwijderen