{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 28 mei 2014

Wat een geluk, bijna weekend!

Wat een geluk, bijna weekend!


Het is nog maar woensdag, maar toch: vandaag begint het weekend! Door Hemelvaartsdag en de vrije vrijdag daarna: een lekker lang weekend!

En over geluk gesproken: onlangs kreeg ik zomaar hele leuke post van Hanneke, ze stuurde mij het boekje van de bungelbeestjes, omdat ze het zelf per ongeluk dubbel had. Hanneke is de moeder van mijn buurvrouw. Een van de buurjongetjes was jarig vorige week en dat werd in het weekend gevierd en natuurlijk kwam oma Hanneke ook. Een mooie kans voor mij om haar, nog als dank voor dat leuke boekje, een gelukspoppetje te geven:


Ik kocht ook wat van haar, voor het goede doel waarvoor ze haakt, een muisje, voor Lydia. Zij had namelijk het boekje van mij geleend, omdat ze dat muisje zoooooo leuk vond! Toch kwam het er nog even niet van. Gisteren kwam ik haar tegen en omdat het nog in mijn tas zat, kon ik het haar direct geven.
Ondertussen ben ik mijn voorraadje gelukspoppetjes aan het aanvullen:Als je belangstelling hebt voor het patroon van deze poppetjes, kijk dan even hier. Dan kun je gelijk ook wat lezen over "mijn" goede doel. 

Ik ben ook eindelijk begonnen met de tweede kous van mijn vader, waar een nieuwe voet aan moet, hier kun je er meer over lezen. De "grote hiel" zit er al vast aan:


En dan ben ik nog bezig met de handwerkavond, maandag, 2 juni, is het zover: dan gaan we weer aan de haak, bij Katrein Kunst, al mag je uiteraard ook breien bij ons. Wil je meer informatie over de handwerkavond en/of meedoen? Kijk dan hier!
Ik heb al het een en ander uitgewerkt, maar dat laat ik later zien.

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend!

Liefs van De Breimeisjes!

6 opmerkingen:

 1. Hallo Akkelien,
  ik kwam er achter dat het muisje nog niet helemaal compleet is. Ik kwam in mijn haakmand haar dasje nog tegen. Zal ik je dat nog even opsturen of aan Ietje meegeven als ik haar 8 juni weer zie?
  Jij nog een keer bedankt voor het leuke gelukspoppetje, je bestelling en het plaatsen van de link naar onze actie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel graag gedaan, Hanneke! En dat dasje, dat komt dan nog wel.

   Verwijderen
 2. Wat ben je weer gezellig druk bezig. Zo lief van de dame om jou het leuke boekje kado te doen.
  Geniet van je verlengt weekend. Ik moet die vier dagen achter elkaar werken...pfff
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je bent er maar weer druk mee , het blijven leuke popjes en het muisje is schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geluk toch op deze woensdag ;-)
  Hopelijk gaan al die poppetjes (en hun patroontje) nog veel meer geluk over de wereld verspreiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij had weer heel veel geluk, je kreeg zomaar een boekje cadeau, dat komt vast door al die gelukspoppetjes die je maakt en uitdeelt. Bovendien steunde je het goede doel nog en kan je weer aan de slag voor de volgende avond bij Katrein.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen