{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 15 mei 2014

Handwerkavond 12 mei

Handwerkavond 12 mei


Afgelopen maandag was er weer een handwerkavond van De Breimeisjes, in de huiskamer van Katrein Kunst. We gingen deze keer voor de sfeerlichtjes. Ik liet dit idee gisteren al zien. En ook die leuke tulpenpotjes, gehaakt door Lydia, naar het patroon van Ellebel, hadden we mee.Anja kwam voor het eerst aanhaken. Ze pakte het snel op! 
Op de eerste foto zie je haar eerste lapje, een beetje scheef, gelijk geminderd! En het tweede lapje was al veel rechter! Ja, in oktober kwam Hedy voor het eerst en sindsdien haakt zij echt de prachtigste dingen! Zij en Bernarda gingen met de tulpenpotjes bezig.Betty was deze keer ook weer eens op het vaste land. Zij was al bezig geweest met de tulpjes, dat had ik wel gezien op facebook. Ze kwam niet helemaal uit mijn patroontje van de huisjes (kijk hier), maar het lukte nu wel, al had ze haar eigen aanpassingen. Ze verzon er ook nog een leuke klokgevel bij!


De avond vloog om! We hebben weer een nieuwe handwerkavond in de planning, op 2 juni! Wij hebben er weer zin in! Kijk voor meer informatie en/of om je aan te melden hier, bij Katrein Kunst.

Liefs van De Breimeisjes!

3 opmerkingen:

 1. ziet er weer gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezelligheid en wat een moois.
  Groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo zie je dat er weer nieuwe ideeën bij komen. Zo leuk om weer te zien.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen