{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 21 mei 2014

Mini-geluk: de derde studiebeurs!

Mini-geluk: de derde studiebeurs!


Op mijn blog zie je rechts bovenaan het kopje Mini geluk en ook rechts een foto met mini-gelukspoppetjes. Dat zijn beide "links" naar mijn goede doel, zal ik maar zeggen. Ik verkoop mijn patroontje voor die gelukspoppetjes. Ook verkoop ik af en toe een paar poppetjes én ik geef ze wel eens cadeau. Al die keren gaat er, per patroontje en per poppetje, 50 cent naar mijn goede doel: ik spaar zo steeds voor een studiebeurs voor een meisje. En vorige week donderdag heb ik weer een patroontje verkocht, aan Elizabeth, en daarmee  was het zover:
de derde studiebeurs!
Dit is de derde studiebeurs, de eerste was omdat ik al eerder tien euro bij elkaar had gespaard via de gelukspoppetjes en de patroontjes en de tweede studiebeurs was om de eerste 100 volgers van deze blog te vieren.

Nu wil ik direct nog even reclame maken voor Oxfam Novib. Ze hebben namelijk tot 1 juni een actie dat je bij iedere bestelling via hun website het cadeau gratis kunt laten verpakken in een Chocolade Cadeaubox! Dus mocht je nog een cadeau zoeken voor iemand, kijk dan even bij Oxfam Novib pakt uit!

Ondertussen ben ik weer poppetjes aan het haken, voor de verkoop en om eens weg te geven!


(Kijk hier voor meer informatie over het patroon!)

Liefs van De Breimeisjes!

5 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je derde studie beurs. Super van je dat je dit doet.
  Hoop dat er nog vele zullen volgen.
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow wat mooi, de derde studiebeurs. Jouw mini- gelukspoppetjes brengen een heel gróót geluk, weer een meisje die de kans krijgt op een goede toekomst, super!!

  groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een dikke proficiat met je mooi project. Dat er nog vele moge volgen. Mijn popje hangt hier nog altijd vrolijk te wezen. Goed hé.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed zeg! Ik geniet elke dag van het gelukspoppetje dat aan mijn sleutelbos hangt. Keep up the good work...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Proficiat met je derde studiebeurs, weer iemand gelukkig gemaakt! Hopelijk volgen er nog veel!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen