{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 13 mei 2014

Dinsdag - poppendag Nog even wat tussendoor

Dinsdag - poppendag Nog even wat tussendoor


Met de pop Vrolijk Famke gaat het goed! En toch.... ik wil graag dat degene voor wie ik haar maak, haar eerst ziet voor ze op de blog komt. Gelukkig kan ik nog wat anders laten zien!

Allereerst kreeg ik kort geleden leuke post van Jokie de Beer, namelijk twee hele leuke stempels en iets dat zij een speldenkussen noemde:


Heel mooi gemaakt, vind ik! En het kreeg van mij een upgrade: het past precies op de schommelstoel van Alies:Af en toe krijg ik via mail wel eens vragen over het breien van poppen en ook krijg ik wel eens foto's toegestuurd. Gerda had al eens een pop gebreid en zelfs naar mij vernoemd (die pop liet ik hier al zien). Gerda heeft ook een vriendinnetje gebreid voor deze pop, omdat ze anders zo alleen zou zijn. 


 En ik kreeg weer foto's! Van een haas en een wolmuis! Gerda schrijft dat ook hier wat lastige dingen in de werkbeschrijvingen staan, maar dat ze er met hulp van een andere breivriendin toch uitgekomen was.

Ik vind ze prachtig! Gerda is herstellende van operaties aan haar schouders, maar voorzichtig aan is ze toch al weer aan het breien. Wie weet wat er nog meer uit haar pennen komt?

Ik ben ook benieuwd of er poppennieuws is bij 

Akke,
Aukje,
Joke,.
Jolanda,
Marjolein en
Rita!

(Meer poppen die ik gebreid heb én links naar tips vind je hier op de website!)

Liefs van De Breimeisjes!

6 opmerkingen:

 1. Wat mooi allemaal weer.
  En pas op dat de pop geen spelden in haar billen krijgt he hahah
  groetjes JOke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je ook de foto's van die andere poppen met ons deelt.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het ook heel leuk om ze te delen! Nu kan ik mooi nog even verder werken aan mijn Vrolijk Famke! Ik ben op dit moment net bezig met iets van jouw blog, Daniëlle!

   Verwijderen
 3. Ondanks dat je jouw pop nog niet wil tonen, heb je toch wel andere mooie popjes voor ons tevoorschijn getoverd! Ze zien er allemaal prachtig uit, echt de moeite, die dame kan misschien ook meedoen met de poppendag.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gezellig hoor alle poppen te zien en gelijk heb je dat je die je maakt nog even geheim houdt ;o)

  BeantwoordenVerwijderen