{ 'anonymize_ip': true }

maandag 2 september 2013

Club en het vervolg van de give-away

Club en het vervolg van de give-away


Vorige week maandag plaatste ik de uitslag van de give-away en al snel had ik twee reacties. Met Lydia had ik afgesproken om op woensdag alles in te pakken en we hadden een superleuke "club". Samen bekeken we of de pakketjes wel leuk genoeg werden en het bleek dat de door mij meegenomen enveloppen te klein waren. Gelukkig had Lydia hele stevige in huis. Ja, wij vullen elkaar goed aan! Het blijkt dat bij groot toeval alle winnaars in Friesland wonen! Een iemand zelfs zo dichtbij dat ze het pakketje kwam halen, zodoende zien jullie op de foto één tasje en twee enveloppen:


Pakket 1 was voor Elise van de blog "Gewoon Elise". Zij heeft het inmiddels ontvangen, 
lees hier wat ze er van vond.
Dit hebben we naar haar gestuurd:

Wat nog leuk is om even te delen: Elise is bezig met een bloggersontmoetingsdag! Lees meer hierover, hier op haar blog.

Pakket 2, met de fietszadelhoes, was voor Petra, van de blog Noflik nifelje. Petra blijkt ook in Sneek te wonen, dus speelde ik zelf voor postbode. Hier kun je zien wat ze van het pakketje vond en dit zat er in:Pakket 3 was het verrassingspakket en dit is gewonnen door Loes. Zij heeft sinds kort een eigen blog, Crea met haken!! en... hier kun je zien of ze blij was met haar pakket. En dit zat erin:


Voor dit pakketje had ik ook een slingertje gehaakt, met 75 rondjes. Ik ben namelijk helemaal in mijn nopjes met zoveel enthousiaste volgers :-)

Het was een beetje spannend, zo'n give-away, maar ontzettend leuk om te doen! Zo leuk: al jullie reacties! Daar hebben wij van genoten!

Liefs van De Breimeisjes!


5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke pakketjes hebben jullie gemaakt. Ik heb de reacties van de dames gelezen, die zijn duidelijk heel blij. Niet moeilijk met zo een verwennerij...
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat aan de winnaars, jullie hebben supertoffe pakketjes gemaakt. Logisch dat de dames zo blij zijn, niet moeilijk als je zoiets mag ontvangen!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke pakketjes! De winnaars zullen blij zijn. En jullie verdienen de volgers, met zo'n leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen