{ 'anonymize_ip': true }

maandag 30 september 2013

Engel


Engel


Tijdens mijn vakantie kreeg ik een mailtje over deze gehaakte engel:


Ik heb het patroon op onze website staan, maar er bleek een fout in te zitten! Er was iemand deze zomer bezig met het haken van engelen, vast voor Kerst, om dan aan speciale mensen te sturen. Wel slim om daar mooi op tijd mee bezig te zijn! Ik heb het patroon aangepast en nu klopt het! Het is ook aangepast op de website en je kunt het hier vinden.

Wel fijn trouwens, dat je dan even bericht krijgt. Nu heb ik het kunnen corrigeren! Een vergissing is snel gemaakt en het is best lastig om een patroon zo op te schrijven dat iemand anders het begrijpt. Wel heel leuk en zeker een uitdaging!
Vanavond hebben we weer een handwerkavond in de huiskamer van Katrein! Daarvoor heb ik het patroon van mijn mini-gelukspoppetjes uitgeschreven. Nu maar hopen dat dit patroon klopt!Liefs van De Breimeisjes!

3 opmerkingen:

 1. oooh, je gelukspopjes zijn zooo leuk...
  Ga je het patroon verkopen? xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O wat goed dat het patroon nog eens is uit getest. Ik moet je iets bekennen, ik wil die engel ook maken, maar dan om de kerstboom mee te versieren. Allé veel engeltjes, niet één. Maar eerst nog Halloween maken.
  Nog een fijne dag en een leuke avond gewenst.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, dat is echt wel handig dat ze je fout signaleren, dan kan je het aanpassen. En je gelukspoppetjes zullen wel goed beschreven zijn. Succes ermee straks!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen