{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 5 september 2013

Lopende zaken (1)

Lopende zaken (1)


Voorlopig laat ik op donderdag zien hoe het gaat met, zeg maar, de "lopende zaken". Dit term past vooral erg goed bij de sokken die ik aan het breien ben ;-)

Ik heb twee paar sokken op de pennen. Het paar van de dunnere wol laat ik even liggen, omdat ik nog steeds een beetje twijfel: de bovenrand is volgens mij te strak... Het andere paar is van dikkere wol, op dikkere breinaalden. Ik heb de grote én de kleine hiel van de eerste sok klaar:


Een ander project dat wat meer tijd kost is de Elisesjaal, die ik haak voor Lydia. Ik heb zelf in de vakantie een blauwe gehaakt (kijk hier) en dat leek Lydia ook wel wat. Helaas heeft ze het haken en breien echt een tijdje stop moeten zetten: te veel last van o.a. haar schouder. Ik vond het wel een leuk werkje en dus haak ik deze rode voor haar!


Lydia wil 'm wel graag iets groter, dus heb ik vier bollen gehaald. Het begin is er! Ik vind het leuk om te doen als ik tv kijk, maar het is ook een prettig werkje in de auto. Mits je bijrijder bent dan, hé!

Liefs van De Breimeisjes!

7 opmerkingen:

 1. Ooo Akkelien, ik zie je al haken als je aan het autorijden bent... Zou je daar een boete voor krijgen? Lydia die wordt lekker verwend met zo een mooie sjaal. Euuu, mijn schouder doet ook zeer.... ;-)
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat knap gemaakt zeg! Ziet er erg mooi uit vooral die sjaal. En in de auto?mmm je brengt me op ideeen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je sokken komen goed hoor Akkelien! En een blogje over lopende zaken maak ik best niet want dan kom ik met 10 pagina's niet toe denk ik :) vraag maar aan Daniëlle :) die heeft al een heleboel lopende werkjes van me gezien! Dat hebben we allemaal wel denk ik.
  En de sjaal is in hele mooie wol, Lydia wordt verwend!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Om eerlijk te zijn liggen er ook nog wel meer "lopende zaken" op de bank en diverse andere plaatsen... :-)
   Dan hebben we nog eens wat om over te bloggen, toch!

   Verwijderen
 4. Ja, heerlijk in de auto! Mijn man wilt toch altijd zelf rijden (behalve terug naar huis na een feestje), dus ik neem tegenwoordig ook altijd een brei- of haakwerkje mee.

  BeantwoordenVerwijderen