{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 8 mei 2019

Even weg!

Even weg!


Vorige week was ik even weg, samen met echtgenoot. Hebben jullie gemerkt dat ik wat minder actief was met reageren? Dat was de verklaring!
In februari zouden we een week samen weg, toen ik roet in 't eten gooide door een tree te missen. Nu gingen we een paar dagen en we bleven in Nederland, we gingen naar Lochem. We wilden namelijk naar Museum MORE in Gorssel en in Lochem vonden we een mooi en leuk hotel.

Toen zag ik een post op Facebook van Alexa van Amilishly Designs, dat ze een workshop geeft bij YLA. In Lochem! (Die workshop is overigens morgen)
YLA is een bekende wolwinkel in Nederland. Het is voor een groot deel een webwinkel en ik had voor de zekerheid even contact via Messenger: deze winkel kun je ook echt bezoeken Ă©n dan kun je garens zien, voelen en kopen!


YLA beschikt over een mooie, ruime en lichte ruimte en je vindt er heel veel soorten en kleuren garens! Ik zie al helemaal voor me hoe Alexa daar zal zitten tijdens haar workshop 🙂 Ik had flink wat foto's die ik samengevoegd heb in deze collage:


Bij de entree zag ik deze dames al zitten:


En ook in de winkels is ruimte voor de ontwerpen en pakketjes van Amilishly:


In deze kast zit dit popje:


Ik zag ook een paar van die leuke YLA-boxen staan:


Ik schreef hier al eens een review over zo'n box. Iedere maand is er een nieuwe ontwerper en iedere maand is er dus een totaal andere inhoud. Echt iets voor mensen die dol zijn op verrassingen!

Ik had ook een leuk gesprek met Yvonne, de Y van YLA, ze is, terecht, trots op dit mooie bedrijf. Mocht je in de buurt zijn: het is beslist een aanrader om te bezoeken. 
Ik kocht niks, wegens te veel lopende projecten. Al was dat wel een beetje moeilijk: zoveel keus!

Ken jij YLA al? Hier is ook de link naar hun Facebookpagina.

Fijne dag!


Liefs van De Breimeisjes!


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk voor je dat je alsnog even weg ging. Even lekker genieten in een andere omgeving. Leuk om even mee te kijken bij YLA.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O, dat ziet er ptachtig uit! Ik heb er een paar keer Stylecraft besteld, prima service en niet duur. Hm, toch eens langsgaan als ik in de buurt ben.

    BeantwoordenVerwijderen