{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 20 februari 2018

Dinsdag - poppendag And we are the champions!

Dinsdag - poppendag And we are the champions!


Wat gebeurt er veel in Peyongchang! Verrassingen en veel emoties. Hier in huize De Breimeisjes ben ik de enige die er wat mee heeft. Hoewel... Er is nog een enthousiaste schaatsliefhebber:


De wintertrui aan, oranje sjaal om én de schaatsen aan, ze is dolenthousiast 🙂

En daarom haakte ik voor Pippi een speciaal mascotte-vriendje, een Champion-champignon. Kijk maar:


Naar het patroon van MrsHooked natuurlijk. Ik gaf mijn Champion-versie een rood/wit/blauwe broek aan met een oranje riem.

MrsHooked heeft de hele serie vitamini's van die ene supermarkt in een haakversie omgezet, geweldig leuk. Bij Chanti Champignon stond dat ze geschikt was als sleutelhanger. Daarom haakte ik een lusje op 't hoedje. Hoewel ik mijn "champion" van katoen haakte en met haaknaald 2½, vind ik 'm echt te groot om aan een sleutel te hangen. Leuk is-tie wel en samen met Pippi maakt-ie veel pret:Ik kon mooi even m'n mobiele fotostudio uitproberen, die ik op m'n verjaardag kreeg. Ik heb er vier achtergronddoeken  bij. Een uitdaging om daar de kreukels uit te krijgen.... 
Wel heel leuk om nu wat te experimenteren met de verschillende kleuren! Hier is ook nog een collage van Chinkie Champion:Vandaag even kijken naar de shorttrackers! 
En natuurlijk ook even kijken of er poppen- of ander nieuws is bij

Corina,
DiYDiva
Ria
Rita,
Sandra  en
Tineke
Als je ook mee wilt doen op poppendag, voor een keer of voor regelmatig, laat het weten! Dan wordt het lijstje weer wat langer! Het is zo leuk om ideetjes te delen en elkaar te inspireren! Liefs van De Breimeisjes!


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

14 opmerkingen:

 1. wat zijn ze leuk!!! die champignon staat ook op mijn bucketlist om te gaan maken. Deze week ben ik inspiratieloos met schrijven voor poppendag na een week vol met rampen. volgende week vol goede moed er weer tegenaan.
  tot de volgende poppendag!
  liefs,
  Mariam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met zijn 3en op de bank voor de televisie en aanmoedigen maar :) Leuk is je champignon zeker. Geweldig hoe Mrs Hooked ze allemaal maakte.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, nu snap ik hoe dat wondertje van vandaag heeft kunnen gebeuren: deze 2 hebben extra-extra hard aangemoedigd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja hoor we genieten er van,vandaag weer brons ,dus je kan je hart ophalen ,maar eigelijk heb ik zelf niets met schaatsen ,lag altijd meer op mijn kont dan dat ik schaatste ,ha ha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aha, dus Pippi en jij zitten samen op de bank aan de buis gekluisterd... Ik zie het helemaal voor me.
  Ben benieuwd of er nog een Champion langs gaat komen bij de Vitamini's, maar jij hebt er alvast eentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldig leuke poppenblog vandaag. Jammer genoeg moet er ook nog gewerkt worden dus kan ik niet al het schaatsen zien, maar wat zijn er al vele mooie momenten geweest!!
  Begrijpelijk dat Pippi daar ook van geniet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hahaha wat leuk die champion chinkie, al doet hij het wel iets minder deze spelen!

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé... Misschien was ik wat voorbarig. Maar goed, Sjinkie heeft wel een zilveren medaille, vind ik ook een topprestatie! En dan de stunt vandaag van de shorttrackdames: rijden ze een wereldrecord! En krijgen ze brons. Dát zijn de ware kampioenen!

   Verwijderen
 8. Leuke poppenblog met een grappige champignon, ja leuk zijn die figuren van MrsHooked. Ik heb ze wel opgeslagen maar nog niet geprobeerd te haken. Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ha ha we gaan lekkerrrrrr we hebben er al veel gewonnen en vandaag kwam er nog een onverwachte bronzen bij. geniet van de laatste dagen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi Chanty Vitamini campignon geworden
  Geweldig en gaaf hoe mrs Hooked de verschillende patronen Vitaminis heeft ontworpen op de Lidl supermarkt actie en haar patronen gratis ter beschikking stelt. Deze zijn ook al op zeer korte tijd echt massaal in de smaak gevallen en dit is ook een gouden medaille waard voor mrs Hooked. Ze zijn idd met verschillende haaknaalden en garen te maken
  Super dat de vrouwen hebben gewonnen met brons en vooral voor Jorien een heel mooi afscheid op de short

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie champignon heb je ervan gemaakt, leuk hoor! Pippi is ook prachtig als schaats mascotte.

  BeantwoordenVerwijderen