{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 13 juni 2017

Dinsdag - poppendag Pretty in pink

Dinsdag - poppendag Pretty in pink


Mijn zusje is aan 't opruimen en gaf een tasje aan m'n moeder mee met de woorden: "Geef dat maar aan Akkelien". Er zaten wat tijdschriften in én barbiekleertjes. Daar kan ik wel wat van laten zien. Vandaag is m'n thema Pretty in pink.


Afgelopen zondag was het schitterend weer, dus mocht mijn pop buiten model zijn. De vorige keer noemde ik haar Laura, maar ik kreeg nu de naam Claire binnen. Ik twijfel nu....

Maar goed, Claire/Laura showt het minirokje. Nu blijkt er geen bijpassend topje aanwezig te zijn. Er was nog een shawl, roze/rood, die heb ik gebruikt om haar nog enigszins aan te kleden. Het rokje is werkelijk heel erg kort:


Met de roze stola blijk je ook een leuke top te kunnen vormen:


De lange jurk heeft een zeer gewaagd decolleté:

 
en is ook achter diep uitgesneden:


Die stola past ook hier heel goed bij:


Het rokje en de jurk zijn gebreid, de shawl en de stola zijn gehaakt. Als ik zoiets maakte, dan zocht ik een leuke steek uit in een handwerkboek. Leuke proeflapjes!

Kijken jullie ook even mee of er poppen- of ander nieuws is bij

Corina,
Ria
Rita,
Sandra  en
Tineke

Als je ook mee wilt doen op poppendag, voor een keer of voor regelmatig, laat het weten! Dan wordt het lijstje weer wat langer! Het is zo leuk om ideetjes te delen en elkaar te inspireren! 


Liefs van De Breimeisjes!

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.


6 opmerkingen:

  1. Leuke herinneringen kreeg je in een tasje :-)
    Ik was vroeger ook vaak zo bezig, maar dan meestal met stof :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lekker eigenwijze look heeft Claire/Laura. En erg leuk die kleertjes. Net als Angelique naaide ik ook eerder kleertjes dan dat ik ze haakte.
    liefs,
    Mariam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie lange jurk én mooie steken :)
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. What's in a name :) Ze showt het erg mooi. Sjiek die jurk. Mooi motief. Begrijp ik uit je laatste zin dat jij het gebreid hebt?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik heb het gebreid/gehaakt. Ik weet alleen niet meer zeker of ik het voor m'n zusje, heel lang geleden, of voor m'n nichtje, haar dochter maakte :-)

      Verwijderen