{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 20 juni 2017

Dinsdag - poppendag Hoe gaat het met Dotje?

Dinsdag - poppendag Hoe gaat het met Dotje?


Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets over Dotje vertelde. Wel anderhalve maand geleden! Namelijk hier. En ze is nog steeds niet klaar. 

Maar kijk:


Het koppie is gehaakt Ă©n de oortjes! En ook het staartje. Al vind ik dat wel een raar staartje...

Dus alle onderdelen zijn gehaakt:


Nu nog "even" in elkaar zetten 😉

Dot is een patroon van Lisanne Multem en is te koop via haar website en het staat in haar boek Haak je Happy.


Inmiddels heb ik dat boek zelf gekocht. Ik leende het van de bibliotheek en vond het zo leuk dat ik dacht: Die wil ik! Ik heb nu alle tijd om de instructies te bestuderen en het exemplaar van de bieb is beschikbaar voor een andere haakliefhebber.
Alles wat ik tot nog toe schreef over Dot vind je onder het label "Dot".

En toen ik dat boek kocht, kreeg ik er een boek bij:


Het cadeautje van de boekhandel in de weken van de spannende boeken. Ik heb er nu twee, dus deze wil ik graag weggeven. Als je 'm wilt hebben, laat je dan ook even een reactie achter? Dan laat ik vrijdag weten van wie ik het adres wil!

Kijken jullie ook mee of er poppen- of ander nieuws is bij

Corina,
Ria
Rita,
Sandra  en
Tineke

Als je ook mee wilt doen op poppendag, voor een keer of voor regelmatig, laat het weten! Dan wordt het lijstje weer wat langer! Het is zo leuk om ideetjes te delen en elkaar te inspireren! 


Liefs van De Breimeisjes!

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.


12 opmerkingen:

 1. Slim om eerst van de bibliotheek te lenen! En nu nog even doorzetten met in elkaar zetten van Dotje.
  Groetjes, Jannie
  P.S. ik doe niet mee met de verloting, ik denk dat het bij een ander beter terecht komt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel zo handig om het boek eerst te lenen en het dan pas aan te schaffen. Dat kan teleurstelling voorkomen. Ik loot graag mee voor de vrouw in de blauwe mantel. Fijne vakantielectuur

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dot word prachtig, het staartje is wel grappig hoor, ben heel benieuwd hoe dot er uitziet als die klaar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, Haak je Happy is een prachtig boek! Heel erg leuk.
  Ik loot graag mee voor de vrouw in de blauwe mantel. Het speelt in Kaapstad, daar zijn we al een paar x geweest. Echt super gaaf! En nog vaker in andere delen van Zuid-Afrika. Ik heb al een aardige verzameling van boeken over en in Afrika, ik zou deze graag toevoegen.
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahhh Dotje gaat de laatste fase in. Nog even en dan is ze een echt Dotje met een dottig staartje :) Gelukkig weet het dotje wat haar gaat krijgen het nog niet. Die zou nu wel heel ongeduldig worden denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik zag het boek in de bieb ook nog maar even ophalen dotje wordt met recht een dotje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een dotje wordt jouw dotje. Ik ben niet goed in het elkaar zetten van de popjes en eigenlijk ook best ongeduldig met haken en maak eigenlijk nooit zoiets. Als ik dan bij jou zie hoe mooi ze worden kan ik daar wel extra van genieten hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dotje is nog niet af schrijf je, maar je hebt dan ook veel tussendoortjes gehad ;) Met Dotje komt het vast en zeker goed, succes met het in elkaar zetten :) Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik denk dat dotje echt super leuk wordt, nog "Even" doorzetten :-D
  Ik loot graag mee, maar niet voor mijzelf (ben echt geen lezer), maar voor mijn moeder die hem vervolgens dan aan mijn schoonouders mag geven, de "oudjjes" houden allemaal van spannende boeken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De kans op een spannend boek laat ik niet lengte. Ik ben ook benieuwd hoe dotje eruit gaat zien. Hartelijke groeten Beerta

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een kans op een spannend boek kan ik niet laten liggen. Ik dacht dat ik gereageerd heb, maar ik zie mezelf er niet bij staan, dus nogmaals een reactie. Hartelijke groeten Beerta

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De kans op een spannend boek laat ik niet lengte. Ik ben ook benieuwd hoe dotje eruit gaat zien. Hartelijke groeten Beerta

  BeantwoordenVerwijderen