{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 29 april 2015

Woensdag - woondag Een project dat nog niet klaar is

Woensdag - woondag Een project dat nog niet klaar is


De woensdag - woondag begon ik vanwege onze nieuwe keuken. Die is ook nog niet helemaal klaar, maar ik had nu besloten dat ik die pas weer laat zien als 't wél helemaal klaar is. Het lijkt me niet zo leuk om iedere week dan weer net een plintje meer te laten zien. In de tussentijd probeer ik de woensdag te vullen met andere woon-gerelateerde blogjes :-)
En vandaag heeft het dan ook nog wel wat met handwerken te maken.

Een tijd geleden kocht ik voor 1 euro een kruk op de rommelmarkt:


Die ga ik schilderen en ik wil er iets op haken. En geïnspireerd door de blauwe muur in de keuken zocht ik eerst alle groene en blauwe tinten katoen uit mijn voorraad en ik begon te haken. 


Zonder patroon, wel met die bloem in het midden.


Het gaat niet de hele tijd goed:


Het ging heel erg bobbelen, te veel gemeerderd en ik heb weer een aantal toeren uitgehaald. Daarna ging het bol staan, te weinig gemeerderd, dus weer een paar toeren uithalen. Zo haak en ploeter ik voort :-) Ik zit nog steeds in de groene tinten, maar ga hier na over op de blauwe tinten. Wel heel leuk om te doen! Vooral in het begin gaat het lekker snel, dan zijn de toeren nog kort. Die worden steeds langer.
Als het helemaal klaar is, dan laat ik het weer zien!

Liefs van De Breimeisjes!

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

7 opmerkingen:

 1. Wordt leuk!!! Lijkt een madelief in de wei bij boerensloot!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wordt leuk!!! Lijkt een madelief in de wei bij boerensloot!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He die krukjes hebben wij ook komen bij ikea vandaan geloof ik. Leuk idee om die te pimpen. De bloem met dat groen lijkt wel een beetje op die waterlelieCAL..

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 't Is een andere, Dinah, ik heb 'm binnenkort nog eens in de blog. Ik vond de inspiratie bij colorncream.blogspot.nl.

   Verwijderen
 4. Ja, als je zelf iets uitdoktert, dan kan het wel eens gebeuren dat je moet uithalen. De kleuren en het resultaat zijn heel mooi.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen