{ 'anonymize_ip': true }

maandag 3 november 2014

Kikkers!

Kikkers!


Tijdens een van de handwerkavonden, de voorlaatste om precies te zijn, was het thema "Opkikkers" (kijk hier). We probeerden toen o.a. dit leuke patroontje uit. De kikkers kwamen niet helemaal af en ik had gevraagd of ik toch wat van de eindresultaten mocht zien. Lavina nam vorige keer haar kikkertje mee, ook omdat ze nog wat tips wilde bij het aan elkaar zetten van de onderdelen.

Ik had zelf een bijna-kikker mee, om het even samen te bekijken en we waren met het gezichtje bezig. Ik vertelde dat het bij het maken van poppen zo is, dat als je dan het gezichtje maakt, de pop begint te "leven", dán ga je van ze houden. 
Dat was dus precies wat er gebeurde:


Het plan was dat het kikkertje naar een buurmeisje ging, maar het kikkertje hangt nu aan haar eigen tas. Ik heb gehoord dat ze inmiddels al meer kikkers gemaakt heeft en dat het buurmeisje ook voorzien is. :-)

En zelf had ik dus ook een kikkertje gemaakt en ik maakte er nog een. Met die twee kleine opkikkertjes deed ik een fotoshoot:En daar maakte ik een collage van:


Super leuk patroontje en echt een lief en aardig klein cadeautje. Ik stuurde er een op met een kaartje en dat bleef tot mijn verrassing nog mooi onder de twintig gram.

Ondertussen ben ik natuurlijk al lang aan de gang voor de volgende handwerkavond, die is volgende week maandag, op 10 november. Hier kun je er meer over lezen. 

Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

3 opmerkingen:

  1. Ze zijn zo leuk! In jou collage zijn ze nog grappiger!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je een leuke fotoschoot gemaakt. Maar zo een toffe kikkertjes die lenen zich daar natuurlijk voor.
    Grtjs
    Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen