{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 13 november 2014

Toffe peren

Toffe peren


Een tijdje terug vertelde ik dat we perenjam gemaakt hadden. We hadden vijf potten en toen bedacht ik dat het ook een heel leuk cadeautje was. Ik gaf rond die tijd iemand een ontbijtpakketje en stopte er dus een pot perenjam bij, met op het etiket "Voor toffe peren!"
Vorig weekend wilde ik twee cadeautjes geven aan vrienden,  echt hele toffe peren, maar dan zou het wel rap gaan met onze voorraad perenjam. Daarom heb ik nog eens jam gemaakt. We hadden veel aan de receptbeschrijving van Rita (kijk hier). 


Vijf nieuwe potten zijn het resultaat:Daar gaf ik er al twee van weg. Het leek me wel leuk om er nog iets overheen te maken en ik haakte kleine kleedjes. Ik gebruikte het patroon van een onderzetter, dat ik vond bij Karin aan de haak (kijk hier), maar in de een-na-laatste toer gebruikte ik dubbele stokjes om het iets groter te krijgen.Zo paste het net om het deksel. Etiketje erop en klaar!Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

5 opmerkingen:

 1. Daar wordt je toch alleen maar goedgezind van als je dit eet. Op de pot staat dat je een toffe peer bent, de inhoud is dan nog eens lekker en de pot zelf is nog mooi aangekleed.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Mooi! Jij kreeg een pot uit de eerste serie, ik heb nu zelf een van deze vijf potten open en die lijkt meer op perensaus... Wel heel lekker gelukkig ! :-)

   Verwijderen
 3. Wat een superlekker en leuk kadootje zo!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen