{ 'anonymize_ip': true }

maandag 28 april 2014

Telefoons en hoesjes

Telefoons en hoesjes


Echtgenoot heeft het lang zonder gedaan, maar sinds maart dit jaar is het, dankzij zijn werkgever dan toch zover: hij en al zijn collega's kregen eindelijk een smartphone. Allemaal dezelfde. En een functioneel hoesje. Ook allemaal dezelfde.
Niet elke collega vond dat handig en zodoende had ik al zo'n hoesje. Om hier in huis verwarring te voorkomen had ik daar al een hoesje omheen gehaakt:

Dit hoesje liet ik al zien in deze blog.
Echtgenoot wil niet zo'n hoesje. Snappen jullie dat?

Echter, tijdens een vergadering leidden al diezelfde hoesjes tot verwarring. Echtgenoot was aan het einde zijn telefoon kwijt. Het heeft wat moeite gekost, maar uiteindelijk heeft er nog een ontmoeting bij een tankstation langs een snelweg plaatsgehad, waarbij de telefoon weer bij de juiste gebruiker terecht kwam. Echtgenoot was nu overtuigd dat er iets moest gebeuren. En hij vestrekte een opdracht aan..... zoon! Sinds enige tijd is zoon namelijk bezig zich te bekwamen op de naaimachine. 

Het verzoek was een hoesje in signaalkleuren en dit is het resultaat:Dat valt tenminste op! Mocht iemand belangstelling hebben voor zo'n hoesje: zoon verdient graag een extraatje en een opdracht is bij hem zeer welkom! Ze zijn ook heel leuk van spijkerstof! Hier is het mailadres.

Liefs van De Breimeisjes!

7 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Ik heb ook een zoon(tje 7 jaar), en die heeft ook al een paar dingetjes gemaakt op de naaimachine! Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het zit dus echt in de familie wat leuk zo'n handige zoon,
  en super leuk hoesje.:o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Zie het mijn zoons niet doen hoor...haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat netjes. Mijn zoon moest voor school een rugzak ontwerpen en naaien. Het laatste stuk is gelijmd(!) want hij kwam in tijdnood ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat hij dat doet. En mooi ook nog
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. das dus met recht een echte mannenhoes!!!

  BeantwoordenVerwijderen